Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:10  |  14/11/2018

Data i hora oficial

El temps

El conegut actor Joan Pera, disposat a fer riure al públic de Montmeló

  • Fer riure és un art

    Fer riure és un art

23/11/2015

La segona obra del cicle Martí Torras, arriba a la Polivalent, el diumenge 29 de novembre. Es tracta de "Fer riuer és un Art", una peça dirigida per Torras i feta a mida per al veterà actor Joan Pera.

 

 Amb "Fer riure és un art" es volen celebrar els 50 anys de professió de Joan Pera amb una classe magistral sobre l’art de fer riure, i intentar donar resposta a les preguntes que tot comediant es fa quan s’enfronta sol davant del seu públic: Com ens fa riure en Joan? És ell qui ens fa riure o són els seus personatges? Són les situacions creades o són les seves experiències vitals? Amb la seva comicitat habitual, revelarà alguns dels seus trucs actorals i desmuntarà algunes de les tesis escrites sobre l’humor.

 

Si riure és un art o no, ho sabrem després d’aquesta classe magistral. Joan Pera parla d’ell mateix i dels seus 50 anys de carrera, trufant-ho tot amb acudits mig-representats i fragments d’escenes hilarants a dalt o al darrere de l’escenari amb personatges com Paco Morán, Joan Capri o la seva estimadíssima Montserrat. Com qui no vol la cosa, es fica el públic a la butxaca.

 

Les entrades per veure a Joan Pera, ja estan a la venda a www.salapolivalent.montmelo.cat. Els preus de les entrades son:  entrada general 12 €, jubilats i menors d'edat 7 € i amb el carnet Jove 9 €.


Entitat


Data de modificació: 26/11/2015 19:04:19