Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:54  |  19/05/2019

Data i hora oficial

El temps

El Circuit promou la reinserció sociolaboral amb el CIRE

  • Acord sociolaboral entre el Circuit i CIRE

    Acord sociolaboral entre el Circuit i CIRE

  • Acord sociolaboral entre el Circuit i CIRE

    Acord sociolaboral entre el Circuit i CIRE

30/10/2015

El director general del Circuit, Joan Fontserè, i la directora del CIRE, Elisabeth Abad, han formalitzat el marc de col·laboració entre ambdues institucions.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya ha establert un marc de col·laboració amb el CIRE per a promoure la reinserció sociolaboral en l’àmbit penitenciari. Joan Fontserè, director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, i Elisabeth Abad, directora del CIRE (Centre d’Iniciatives per a la Reinserció) han signat aquest acord per tal de desenvolupar plans i projectes encaminats a la incorporació dels interns al món laboral fora del centre penitenciari.

 

Fruit d’aquesta col·laboració, el Circuit de Barcelona-Catalunya fomentarà l’organització d’accions destinades a facilitar la integració professional amb la realització de diferents actuacions de conservació, millora i protecció de l’entorn del Circuit, així com també amb la fabricació i gestió de béns i serveis necessaris en l’activitat diària de la instal·lació. L’objectiu és que les persones sotmeses a mesures penals aconsegueixin adquirir aprenentatges professionals útils per a la seva integració social i en el mercat de treball.

 

 

Centre d’Iniciatives per a la Reinserció

El Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) és l’empresa pública del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya que té com a objectiu fonamental la reinserció sociolaboral de les persones privades de llibertat, a través de la formació en oficis i el treball productiu.

 

El CIRE disposa de 100 tallers distribuïts pel territori català, on empreses de tots els sectors encarreguen productes i serveis, contribuint així a la reinserció d’un col·lectiu en risc d’exclusió social, com és el penitenciari, i assumint criteris de responsabilitat social corporativa. Al mateix temps, dóna eines als interns perquè es responsabilitzin de la nova oportunitat que els ofereix la societat.


Entitat


Data de modificació: 04/11/2015 12:23:45