Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:31  |  21/05/2019

Data i hora oficial

El temps

L'Ajuntament de Montmeló aprova una moció de suport a la plantilla de Valeo Martorelles

  • Suports institucionals a la plantilla de Valeo

    Suports institucionals a la plantilla de Valeo

3/9/2015

L'Ajuntament de la Montmeló ha aprovat per unanimitat al Ple extraordinari d'avui 3 de setembre de 2015, una moció de suport a la plantilla de Valeo a Martorelles. La moció demana la continuïtat de la factoria a Marterelles i es posiciona en contra del seu trasllat a Saragossa.

 

La moció, elaborada pel comitè d'empresa de Valeo Martorelles, destaca que en pocs anys la plantilla ha passat de 422 persones a 257 i que al juliol de l'any passat es va arribar a un acord amb la direcció que garantia la producció fins al 2019 amb possibilitats d'arribar al 2024. A més, recorda que la planta ha incrementat els seus beneficis en un 34 % i que la major part dels seus clients estan a Catalunya.

 

El document demana a l'empresa matriu francesa que mantingui la factoria de Martorelles i sol·licita tant al Departament d'Empresa i Ocupació com al president de la Generalitat que facin de mediadors per impedir el trasllat de Valeo Martorelles a Saragossa. També demana als europarlamentaris catalans que prenguin mesures per protegir la producció a Valeo Martorelles.

 

La moció critica que l'actual reforma laboral fa possible que es tanqui una fàbrica que té beneficis. A la factoria de Martorelles treballen set persones de Montmeló.Data de modificació: 03/09/2015 19:15:46