Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:17  |  15/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Les piscines municipals tanquen la temporada el proper 6 de setembre

  • Piscines Municipals de Montmeló

    Piscines Municipals de Montmeló

28/8/2015

Fins els proper diumenge dia 6 de setembre hi ha la possibilitat de poder gaudir de les piscines d'estiu. L'any passat  i a petició de nombrosos usuaris la temporada es va allargar a darrera hora fins els primers dies de setembre. Enguany, des de l'Ajuntament ja es va preveure mantenir obertes les piscines fins el dia 6 en al mateix horari de dilluns a divendres de 10 a 20 h i cap de setmana de 10 a 19 h.

La  darrera setmana d'agost ja s'han comptabilitzats  més de 44.500 usos de banyistes (sense comptar els cursets) i de nou s'ha superat el nombre d'abonats respecte la darrera temporada  que enguany ha estat de 2313 persones.

Aquests dies es demana la participació  dels usuaris mitjançant una enquesta, que tenen a la seva disposició a la recepció de les piscines; , així aquests  poden donar a conèixer de forma anònima a l'Ajuntament  la seva opinió en quant el servei rebut. Així, l'Ajuntament podrà valorar els pros i contres de l'actual temporada i amb els resultats obtinguts es podrà realitzar millores en els serveis de les piscines per a la propera temporada.


Entitat


Data de modificació: 28/08/2015 17:53:45