Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:39  |  25/09/2018

Data i hora oficial

El temps

Tot preparat al Circuit per a realitzar la sisena edició de la Fórmula Student

  • Fórmula  Student

    Fórmula Student

  • Fórmula  Student

    Fórmula Student

26/8/2015

En la propera edició de la Formula Student Spain, que esdevindrà al Circuit de Barcelona-Catalunya, entre el 27 i el 30 d’agost de 2015,  es trobaran més de 1500 joves enginyers d’arreu del món amb 68 vehicles, 32 d’ells elèctrics. És, doncs, una de les grans cites de la innovació i el motor del nostre País, amb una forta aposta per part de les universitats catalanes.

 

L'Ajuntament de Montmeló serà present, com cada any, durant aquesta nova edició de la Formula Student, en les activitats i visites que l'entitat organitzadora (STA) realitzarà el proper dia 30 d'agost. D'aquesta manera vol donar recolçament a aquesta prova que és un trampolí perquè els joves estudiants i futurs enginyers desenvolupin les seves capacitats en el terreny del motor i la competició esportiva.

 

La Formula Student és una competició mundial universitària que agrupa estudiants d’enginyeria de tot el món que dissenyen i fabriquen el seu propi vehicle per participar a les diferents competicions que se celebren arreu del món (Alemanya, Gran Bretanya, Estats Units,...). Cada equip d’estudiants representa la seva pròpia Universitat, i entre les participants es troben l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB), l’Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona (EUETIB) i l'Escola Tècnica Superior Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT), que enguany han desenvolupat vehicles elèctrics.

 

 

Sobre la Societat de Tècnics d’Automoció (STA)

La STA és una associació amb seu a Barcelona, fundada el 1947 per Wifredo P. Ricart, l’enginyer que va dissenyar els famosos automòbils esportius Pegaso, i que posteriorment ha estat presidida al llarg dels anys per les figures més importants de l’automoció espanyola. Actualment compta amb més de 700 associats entre els quals es troben les principals empreses d’automoció de l’estat, que comparteixen l’objectiu de fomentar la investigació i la innovació en el sector de l’automoció. En aquest sentit, la nostra associació treballa per impulsar la difusió del coneixement i la innovació mitjançant jornades, premis, cursos, etc... i, en la mateixa línia, vam decidir apostar per la Formula Student i continuem fent-ho.Data de modificació: 26/08/2015 12:39:36