Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:33  |  21/11/2018

Data i hora oficial

El temps

L’Agència de Salut Pública de Catalunya adverteix els usuaris dels riscos de consumir el producte PURA ALEGRIA de l’empresa HERION.MX de Mèxic

  • Producte "Pura Alegría"

    Producte "Pura Alegría"

22/8/2015

L’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) ha tingut coneixement que consumidors de la província de Girona han adquirit, molt probablement, via internet, un complement alimentós que està relacionat amb l’aparició d’efectes adversos per a la salut. Es tracta del producte PURA ALEGRIA, un cremagreixos distribuït per l’empresa HERION.MX de Mèxic.

La comercialització d’aquest producte no ha estat notificada a les autoritats competents, tal com obliga la legislació de complements alimentosos i per tant, no està permesa. La composició i la finalitat de PURA ALEGRIA són molt similars a les de THERMATRIM, producte que ja va ser alertat a principis d’aquest any per produir efectes tòxics.

El Centre de Farmacovigilància de Catalunya ha informat l’ASPCAT d’un cas que presentava efectes adversos relacionats amb el consum d’aquest producte i que va ser atès en un centre sanitari, amb simptomatologia neurològica. La persona afectada continua sota vigilància mèdica.

Per tal d’evitar riscos per a la salut, l’APSCAT recomana evitar el consum d’aquest producte i recorda als consumidors la importància d’adquirir els aliments i, en especial, els complements alimentosos per les vies de comercialització legalment establertes.

Per a més informació podeu consultar els següents documents:Data de modificació: 24/08/2015 14:31:02