Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:50  |  24/01/2019

Data i hora oficial

El temps

Presència de traces d'ou i fruits de closca no declarats en l'etiquetatge en castellà d'unes galetes amb cobertura de xocolata negra, sense gluten

  • Galetes amb cobertura de xocolata negra

    Galetes amb cobertura de xocolata negra

24/8/2015

L'Agència Catalana de Seguretat Alimentària, adverteix de la presència de traces d'ou i fruits de closca no declarats en galetes amb cobertura de xocolata negra, sense gluten, en envàs de 150 g, en l'etiquetatge en castellà no s'esmenta la llegenda "Pot contenir traces d'ou i fruits de closca".


Marca comercial: AUCHAN.
Lot afectat: 10044, amb data de consum preferent 2015.11.06.

A nivell de l’Estat Espanyol, el producte ha estat distribuït a establiments de les comunitats autònomes d'Andalusia, Aragó, Astúries, Canàries, València, Castella i Lleó, Castella-la Manxa, Catalunya, Galícia, La Rioja, Madrid, Múrcia, Navarra i País Basc . L'empresa distribuïdora s'ha compromès a la retirada del producte dels establiments als quals ha estat distribuït.

Com a mesura de precaució, es recomana a aquells consumidors al·lèrgics a l’ou i els fruits de closca que no consumeixin el producte esmentat. Tanmateix, informem que el consum d’aquests productes no comporta cap risc per a la resta de consumidors.

Aquest producte és objecte d’alerta en el Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació.Data de modificació: 24/08/2015 14:25:35