Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:53  |  20/03/2019

Data i hora oficial

El temps

Les entrades del BarcelonaRX, disponibles a partir de 25 euros

  • BarcelonaRX

    BarcelonaRX

  • BarcelonaRX

    BarcelonaRX

2/8/2015

La 10a prova del Campionat del Món FIA de RallyCross se celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya els dies 19 i 20 de setembre

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya celebrarà per primera vegada el BarcelonaRX els propers dies 19 i 20 de setembre, la 10a prova del Campionat del Món FIA de RallyCross. Les entrades per veure en directe aquesta espectacular prova gaudeixen de descomptes de fins a un 30%, amb tiquets disponibles a partir de 25 euros.

 

Existeixen diferents tipus d’entrades per satisfer les necessitats de tots els espectadors. Les entrades individuals es poden adquirir per dissabte (25€), diumenge (35€) o un abonament per tot el cap de setmana (45€). També hi ha disponibles paquets d’entrades per facilitar l’assistència a les famílies, com el Pack Familiar 3 (per dos adults i un menor de 18 anys) a partir de 57€ i el Pack Familiar 4 (per dos adults i dos menors de 18 anys) a partir de 65€. Per a grups d’adults, amb el Pack Amics 5 o + s’obtenen les entrades individuals a un preu reduït.

 

Totes les entrades donen accés al Circuit de Barcelona-Catalunya amb seient de tribuna a la zona de l’Estadi, màxima visibilitat al traçat i accés al pàdoc i a la zona comercial. Els menors de 5 anys que no ocupin seient poden accedir gratuïtament al recinte, mentre que les entrades individuals per a nens de 6 a 18 anys tenen un 50% de descompte.

 

El BarcelonaRX VIP

Tots aquells que vulguin viure una experiència VIP tindran l’oportunitat de fer-ho al BarcelonaRX al Circuit de Barcelona-Catalunya. L’entrada VIP comprèn el seient en una tribuna exclusiva, una àrea VIP, open bar i el dinar de diumenge, i està disponible per tot el cap de setmana (180€) o només per diumenge (140€). Les places són limitades, pel què es recomana comprar aquesta modalitat d’entrada amb antelació.

 

Més informació sobre tipus d’entrades i tarifes a: www.circuitcat.com

 

Barcelona FIA World RallyCross al Circuit

El Campionat del Món FIA de RallyCross és una espectacular especialitat que es disputa en traçats tancats, amb pilots de primer nivell al comandament de vehicles compactes d'alt rendiment que superen els 600 CV: els de major acceleració del món, més que a la Fórmula 1.


Entitat


Data de modificació: 05/08/2015 13:34:38