Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:02  |  25/09/2018

Data i hora oficial

El temps

XXVI Minimarató escolar de Montmeló

  • Mini marató escolar de Montmeló

    Mini marató escolar de Montmeló

2/6/2015

Torna la ja clàssica prova escolar d'atletisme, coneguda per "La Mini". Aquest any se celebrarà la 26a edició de la "Minimarató escolar de Montmeló, amb 14 proves que es realitzaran durant el matí del diumenge 7 de juny de 2015 a la Quintana.

 

Escolars des de P4 fins a categoria infantil participaran en les diferents curses, cadascuna d'elles amb la distància adaptada a l'edat i característiques dels participants. També hi haurà la cursa de pares i fills. Al final de la prova, tots els participants tindran la seva recompensa en forma de lot de regals i alguns d'ells fins i tot tindran premis de diplomes i medalles.

 

Recordem que Les inscripcions es realitzaran el mateix dia de la Minimarató escolar, el 7 de juny, i s'han de lliurar a les taules corresponents 30 minuts abans de cada cursa. Les inscripcions a cada categoria són limitades.

 

A més aquest any hi haurà un "contenidor solidari" per recollir roba esportiva en bon estat. Es una iniciativa que forma part de la campanya "Esport Solidari". Es tracta d'enviar roba esportiva en bon estat a països necessitats.

 

 

 

 


Informació relacionada


Data de modificació: 05/06/2015 13:35:11