Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:57  |  24/01/2019

Data i hora oficial

El temps

L' Oficina Local d'Habitatge entrega dos pisos de lloguer assequible a Montmeló durant el mes de maig

  • Signatura del contracte de lloguer asequible

    Signatura del contracte de lloguer asequible

  • Signatura del contracte de lloguer asequible

    Signatura del contracte de lloguer asequible

21/5/2015

El passat dia 12 i el dia 18 de maig de 2015 es van signar dos nous contractes de lloguer assequible gestionat a través de l'Oficina Local d'Habitatge. En aquesta ocassió han sigut un pis dl carrer Timbarer del Bruc i un del carrer d'Ayrton Senna. L'anterior pis entregat sota aquesta modalitat de lloguer asequible va ser el mes de febrer. Aquesta modalitat que beneficia tant als llogaters com al propietari del pis, no és encaramassa coneguda per la ciutadania que opta a la majoria de casos per realitzar el lloguer a immobiliàries privades.

 

El lloguer asequible ofereix als propietaris garanties en el cobrament i als inquilins un preu més assequible que el del mercat. L'Oficina Local dur a terme una mediació permanent en la relació entre ambdues parts i una subvenció de la quota de l'IBI aprovada aquest any.

 

 

TENS UN HABITATGE PER LLOGAR I NO TROBES LLOGATER?

Mitjançant l'Oficina Local d'Habitatge, pots llogar el teu habitatge amb garanties

 

Nosaltres et busquem el llogater adient. T'oferim assessorament durant tota la tramitació i confeccionem el contracte d'arrendament, et facilitem l'aval lloguer per garantir el cobrament de la renda, una assegurança per cobrir les despeses jurídiques en cas d'impagament i una assegurança que cobreix els desperfectes per mal ús. Tot això sense cap cost per al propietari ni per al llogater. Després i durant tota la vigència del contracte, fem el seguiment i la mediació dels possibles conflictes.

 

Encara t'ho estàs pensant? Vine a veure'ns i t'informarem de tot.

 Data de modificació: 22/05/2015 20:09:47