Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

23:43  |  20/11/2018

Data i hora oficial

El temps

La Cantant Nina presenta el seu llibre "Amb veu pròpia" a la Biblioteca La Grua

 • Nina presenta el seu llibre "Amb veu pròpia" a la Biblioteca La Grua

  Nina presenta el seu llibre "Amb veu pròpia" a la Biblioteca La Grua

 • Nina presenta el seu llibre "Amb veu pròpia" a la Biblioteca La Grua

  Nina presenta el seu llibre "Amb veu pròpia" a la Biblioteca La Grua

19/4/2015

Nina, la coneguda cantant i artista que fa poques setmanes va estar a la Sala Polivalent representant l'obra "Mares i filles" va tornar a Montmeló el passat 18 d'abril, aquest cop per presentar el seu llibre "Amb veu pròpia".

Més d'una cinquantena de persones es van donar cita per veure i sentir de prop Nina. La cantant va fer una aproximació al llibre autobiogràfic i va explicar anégdotas de la seva vida artística. D'una manera molt propera, va parlar de les seves primeres sensacions quan va començar en el món artístic amb tan sols 16 anys. Però sobretot va fer un al·legat a l'ajuda que sempre ha tingut de la seva família com a principal suport per seguir treballant com a artista. Especialment es va emocionar recordant la figura de la seva mare. També va parlar sobre la fama i tot el que això comporta.

Els assistents van poder fer-li preguntes sobre ella i la seva carrera artística i per finalitzar, va signar exemplars del seu llibre, que ha rebut molt bones crítiques per part de tots els mitjans.

Entitat
 • Biblioteca municipal La Grua
 • Adreça:

  C. Francesc Macià, 11

  Telèfon:

  93 572 05 83Data de modificació: 23/04/2015 19:39:42