Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:20  |  21/04/2019

Data i hora oficial

El temps

El Circuit de Barcelona-Catalunya va presentar a París el Gran Premi de Formula

  • El Circuit de Barcelona-Catalunya va presentar a París el Gran Premi de Formula

    El Circuit de Barcelona-Catalunya va presentar a París el Gran Premi de Formula

28/3/2015

La roda de premsa va tenir lloc a la seu de la FFSA (Féderation Française de l'Sport Automobile), presidida per Dominique Serieys, director general de la FFSA i Salvador Servià, director general del Circuit.

 

El Circuit de Barcelona-Catalunya va celebrar el passat 20 de març una roda de premsa a París, a la seu de la FFSA, per a presentar el FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2015 i l'acord de col·laboració amb la FFSA. L'acte va estar presidit per Dominique Serieys, director general de la FFSA, i Salvador Servià, director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, i va comptar amb l'assistència de Martí Anglada, delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a França, representants de l'Agència Catalana de Turisme, agències, touroperadors i mitjans de comunicació francesos.

 

Dominique Serieys va explicar els detalls de l'acord entre la FFSA i el Circuit de Barcelona-Catalunya, que contempla uns avantatjosos descomptes en l'adquisició d'entrades i productes VIP del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2015 per als més de 60.000 federats. Amb aquesta col·laboració, el Circuit vol fer més accessible l'assistència al Gran Premi a tots els seus federats.

 

Per la seva part, Salvador Servià va fer una crida per a què els espectadors francesos assisteixin al Gran Premi al Circuit els propers dies 8, 9 i 10 de maig, que a més coincideix amb un pont festiu a França. "Tenim les portes obertes del Circuit de Barcelona-Catalunya per a què tots els aficionats puguin gaudir del primer Gran Premi a Europa, i enguany tindrem una edició molt especial celebrant el 25è Gran Premi consecutiu al Circuit. Estem a la vora de França i tenim unes molt bones comunicacions amb avió, en tren o per carretera. A més de l'atractiu de la Formula 1®, els assistents podran gaudir de tota l'oferta turística que ofereix la ciutat de Barcelona i Catalunya, apassionades pel món del motor i que viuran amb un especial interès la celebració del Gran Premi".

 

La delegada comercial del Circuit de Barcelona-Catalunya a França, Séverine Avertin, també va exposar a la roda de premsa tots els detalls del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2015, com l'oferta d'entrades que comprèn des dels tiquets més assequibles a partir de 130 euros i amb la possibilitat d'escollir entre localitats de Pelouse o de 13 tribunes diferents, fins les experiències més privilegiades per viure el Gran Premi; les activitats pels espectadors com la visita al pit-lane, l'Open Track o els espais de lleure per nens; els serveis que ofereix el Circuit com els més de 120 punts de restauració amb gastronomia mediterrània o la retransmissió de la cursa per Ràdio Circuit en quatre idiomes; i les promocions associades a l'entrada, que permeten obtenir descomptes exclusius al Camp Nou Experience, la VIP Card de La Roca Village Chic Outlet Shopping, o l'entrada gratuïta al Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona, que coincideix amb la celebració del Gran Premi.

 

Més informació: www.circuitcat.com

el FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2015
 
 
La roda de premsa ha tingut lloc a la seu de la FFSA (Féderation Française de l’Sport Automobile), presidida per Dominique Serieys, director general de la FFSA i Salvador Servià, director general del Circuit.
 
   
Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya ha celebrat una roda de premsa a París, a la seu de la FFSA, per a presentar el FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2015 i l’acord de col·laboració amb la FFSA. L’acte ha estat presidit per Dominique Serieys, director general de la FFSA, i Salvador Servià, director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, i ha comptat amb l’assistència de Martí Anglada, delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a França, representants de l’Agència Catalana de Turisme, agències, touroperadors i mitjans de comunicació francesos.

Dominique Serieys ha explicat els detalls de l’acord entre la FFSA i el Circuit de Barcelona-Catalunya, que contempla uns avantatjosos descomptes en l’adquisició d’entrades i productes VIP del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2015 per als més de 60.000 federats. Amb aquesta col·laboració, el Circuit vol fer més accessible l’assistència al Gran Premi a tots els seus federats.

Per la seva part, Salvador Servià ha fet una crida per a què els espectadors francesos assisteixin al Gran Premi al Circuit els propers dies 8, 9 i 10 de maig, que a més coincideix amb un pont festiu a França. “Tenim les portes obertes del Circuit de Barcelona-Catalunya per a què tots els aficionats puguin gaudir del primer Gran Premi a Europa, i enguany tindrem una edició molt especial celebrant el 25è Gran Premi consecutiu al Circuit. Estem a la vora de França i tenim unes molt bones comunicacions amb avió, en tren o per carretera. A més de l’atractiu de la Formula 1®, els assistents podran gaudir de tota l’oferta turística que ofereix la ciutat de Barcelona i Catalunya, apassionades pel món del motor i que viuran amb un especial interès la celebració del Gran Premi”. 

La delegada comercial del Circuit de Barcelona-Catalunya a França, Séverine Avertin, també ha exposat a la roda de premsa tots els detalls del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2015, com l’oferta d’entrades que comprèn des dels tiquets més assequibles a partir de 130 euros i amb la possibilitat d’escollir entre localitats de Pelouse o de 13 tribunes diferents, fins les experiències més privilegiades per viure el Gran Premi; les activitats pels espectadors com la visita al pit-lane, l’Open Track o els espais de lleure per nens; els serveis que ofereix el Circuit com els més de 120 punts de restauració amb gastronomia mediterrània o la retransmissió de la cursa per Ràdio Circuit en quatre idiomes; i les promocions associades a l’entrada, que permeten obtenir descomptes exclusius al Camp Nou Experience, la VIP Card de La Roca Village Chic Outlet Shopping, o l’entrada gratuïta al Saló Internacional de l’Automòbil de Barcelona, que coincideix amb la celebració del Gran Premi.

Els espectadors francesos tenen diferents opcions per assistir al FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2015. Poden adquirir un paquet que comprèn l’entrada del Gran Premi i l’allotjament a través dels grans touroperadors i agències franceses com Locatour-Groupe Travel Factory, Tourcom, Nouvelles Destinations i CE Evasion; o bé comprar l’entrada del Gran Premi a través dels canals Master Ticket, France Billet i 5 BEvent.

Més informació: www.circuitcat.com.


Data de modificació: 31/03/2015 10:39:11