Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:32  |  19/09/2018

Data i hora oficial

El temps

El Circuit de Barcelona-Catalunya estrena la temporada de curses

  • El Circuit estrena la temporada de curses

    El Circuit estrena la temporada de curses

  • El Circuit estrena la temporada de curses

    El Circuit estrena la temporada de curses

16/3/2015

El proper cap de setmana, els dies 21 i 22 de març, ronda inaugural del campionat francès V de V Endurance Series, amb entrada gratuïta.
   
Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- En menys de tres dies, el Circuit de Barcelona-Catalunya celebrarà el primer cap de setmana de curses de la temporada esportiva 2015. El campionat encarregat d’aquesta estrena serà el V de V Endurance Series, amb la prova inaugural de la temporada d’aquest certamen francès. Organitzat pel promotor V de V Sports, el campionat visitarà per quart any consecutiu el traçat català.

Els dies 21 i 22 de març, més de 100 pilots es donaran cita al Circuit per participar en un extens programa que oferirà un total de 13 hores i mitja d’emocionants curses. El Circuit de Barcelona-Catalunya serà l’escenari de  competició de cinc categories: d’una banda, les curses de resistència VHC de vehicles històrics, la cursa de les “6 hores de Barcelona-Catalunya” de Prototips i la cursa de les “4 hores de Barcelona-Catalunya” de GT i Turismes; i d’altra banda, les curses a l’esprint Challenge CN Sprint i Challenge Formula V de V.

Aquesta primera prova del V de V Endurance Series al Circuit de Barcelona-Catalunya serà de gran rellevància tant per als pilots acabats d’arribar al campionat com per als més experimentats, en una nova temporada que celebrarà sis proves més en diferents pistes europees.

Entrada gratuïta i accés al pàdoc durant el cap de setmana
L’entrada al Circuit de Barcelona-Catalunya per assistir al campionat V de V Endurance Series és gratuïta durant tot el cap de setmana per a tots els aficionats, Abonats Socis i Oficials del Circuit. L’accés al pàdoc també serà lliure per a tots els espectadors.

L’entrada a les instal·lacions es realitzarà a través de l’Accés Principal (Àrea Oest). Els vehicles es podran estacionar als pàrquings interiors del Circuit de Barcelona-Catalunya.


Entitat


Data de modificació: 20/03/2015 16:29:03