Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:21  |  14/11/2018

Data i hora oficial

El temps

El reconegut speaker i guionista, Jordi Amenós, explicarà "contes per viure millor" a la Concòrdia

  • Jordi Amenós: "Contes per viure millor"

    Jordi Amenós: "Contes per viure millor"

3/3/2015

Aquest dijous 5 de març, la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament de Montmeló, acollirà el primer acte que es realitzarà a l'entorn del Dia Internacional de les Dones (8 de març). Es tracta d'una sessió de contes per a adults a càrrec del mediàtic  guionista Jordi Amenós que proposarà una sessió de Contes per viure millor.

 

Jordi Amenós, que compta amb una llarga experiència com a speaker i guionista de ràdio, televisió i d'espectacles educatius, s'ha especialitzat en els contes per a adults i les metàfores terapèutiques..

Amb Contes per viure millor, Amenós ens proposa una vetllada divertida i suau, reflexiva i riallera a la vegada. Una sessió de contes que ens farà riure i pensar, emocionar-nos i descobrir. I, qui ho sap, potser ens canviarà la vida...

 

A més d'aquesta activitat, el dissabte a la nit es llegirà el manifest del Dia Internacional de les Dones, abans de l'espectacle teatre-musical "Mares i Filles", a la Sala Polivalent.

Finalment, el dia 12 es realitzarà la tercera edició de "Dones entre paraules", una lectura en comú de fragments d'obres literàries entre diferents dones lectores del Club de lectores de la Biblioteca La Grua. Totes les persones que vulguin fer una lectura breu, poden inscriure a la biblioteca o trucar al 935720583 abans del dia de l'activitat.


Informació relacionada


Data de modificació: 05/03/2015 09:08:06