Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:01  |  15/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Últimes places per al curs de ContaPlus, que es farà del 16 al 26 de març a la G2M

  • Curs de ContaPlus

    Curs de ContaPlus

9/3/2015

Des del departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Montmeló se segueix organitzant nous cursos formatius per a la recerca de feina i també per assessorar les pymes, autònoms i a tots aquells particulars que vulguin tenir un coneixement més ampli sobre temes referents a l'àmbit laboral.

En aquesta ocasió, s'està organitzant un curs sobre el programa comptable ContaPlus. Aquest curs es realitzarà a les aules de la G2M, de dilluns a dijous, de 10 a 13 h, durant dues setmanes, del 16 al 26 de març. Serà un curs subvencionat per aprendre el funcionament i les utilitats del programa ContaPlus.
Resten molt poques places per per a la inscripció d'aquest curs. El preu per als usuaris del Servei Local d'Ocupació (SLO) és de 60 euros, per la resta 120 euros. Les persones interessades, han de passar pel departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Montmeló, on els informaran sobre tots els detalls del curs.Sobre ContaPlus
ContaPlus és una aplicació comptable que ens permetrà portar la comptabilitat formal d'una empresa de manera informatitzada. La seva rapidesa en l'execució d'operacions i la relativa senzillesa en el seu maneig, el converteixen en un programa atractiu per a les empreses. Es tracta d'una aplicació utilitzada per multitud d'empresa.

ContaPlus està especialment dissenyat per a pimes i autònoms, que simplifica la gestió dels processos comptables i financers i, l'ús no requereix de coneixements avançats de comptabilitat.

Comptabilitzar automàticament operacions de compra i venda, conèixer l'evolució prevista de la tresoreria, presentar el model 303 d'IVA, emetre xecs o controlar l'amortització ... són només algunes de les funcionalitats que ContaPlus permet realitzar.


Entitat


Data de modificació: 12/03/2015 17:53:19