Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:02  |  18/03/2019

Data i hora oficial

El temps

La Quintana es converteix de nou en el centre neuràlgic de les activitats culturals del cap de setmana

  • Calçots per a tothom!

    Calçots per a tothom!

25/2/2015

Hi ha diversos caps de setmana a l'any en què l'espai de la Plaça de la Quintana es converteix en un espai que aglutina la majoria de la ciutadania de Montmeló: i un d'ells és aquest diumenge, en el qual es combinen tres activitats durant el dia. Es tracta del Firastocks, de la Calçotada Popular i enguany a més hi haurà una estupenda Ballada de Sardanes.

A partir de les 10 del matí, els comerços de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montmeló, muntaran les seves parades al voltant de la carpa, ofertant els millors preus per a acomiadar la temporada d'hivern.

A les 11 ja es podran comprar els primers tiquets i començar a degustar calçots amb salsa i carn a la brasa. Es tracta de la 15a edició de la Calçotada popular que organitza anualment la Penya Blaugrana de Montmeló i que any rere any reuneix a més de 500 persones al voltant de la cuina del calçot.

I aquest any, com a novetat, a partir de les 12 del migdia, hi haurà una Ballada de Sardanes a càrrec de la Cobla Mediterrània. Aquesta ballada és el preludi de l'Aplec de Sardanes que es realitzarà el proper 26 d'abril al Circuit. Aquest acte està organitzat per la Comissió de l'Aplec de la Sardana de Montmeló, que pretén que aquesta activitat que s'havia perdut en la nostra localitat, torni a renéixer i arribi a consolidar-se dins del calendari d'activitats anuals culturals.

A aquestes tres activitats del diumenge 1 de març, se li ha de sumar la II Trobada d'Entitats d'Estudis del Vallès que es realitzarà el dissabte 28 de febrer a la Sala de la Concòrdia i que comptarà amb la presència d'especialistes, historiadors i membres de més de 17 centres d'Estudis del Vallès Occidental I i Oriental.Data de modificació: 03/03/2015 14:47:52