Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

14:27  |  25/09/2018

Data i hora oficial

El temps

Montmeló va escollir els millors esportistes del 2014 a la Festa de l'Esport

 • Foto de grup dels guanyadors

  Foto de grup dels guanyadors

 • Foto de grup de tots els premiats a la 1a. edició de la Festa de l'Esport

  Foto de grup de tots els premiats a la 1a. edició de la Festa de l'Esport

25/1/2015

El passat 23 de gener es va realitzar la primera edició del la Festa de l'Esport de Montmeló a la Sala Polivalent. Aquesta festa es reprenia després de molts anys amb un nou format. En aquest cas es van triar els quatre esportistes locals més destacats en l'any 2014 en categories masculina i femennina, menors i majors de 18 anys,
 
L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde, Antoni Guil; del regidor d'esports, Abel Florensa; del Secretari General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tubau; i també del Diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom.


Després dels parlaments de les diferents autoritats es va donar pas al lliurament de premis. A més dels quatre esportistes locals premiats, es va fer un reconeixement als mèrits esportius a tres persones vinculades a l'esport local i es van lliurar dos premis a esportistes locals amb gran projecció. Finalment es va fer entrega d'un record a tots els presidents de les diferents entitats esportives de Montmeló.

Els guardonats van ser els següents:

 

GUANYADORS

 • Diana Arias Prieto: Club Escacs Montmeló
 • Montserrat Gonzàlez Rodríguez: CF  MOntmeló UE
 • Rodrigo Rodríguez Paz: Club Karate Montmeló
 • Marc Ortega Serra: Club Escacs Montmeló

 

RECONEIXEMENTS

 • Pedro Menchén García: CF  MOntmeló UE
 • Gonzalo Rodríguez: Club Karate Montmeló
 • Aïda Martínez Rodríguez: Montmeló Associació Rítmica

 

ESPORTISTES AMB  PROJECCIÓ

 • Aaron Martín Caricol
 • Andrea Cortés Marín

__________

 

Sobre la Festa de l'Esport de Montmeló

(presentació de l'acte)

 

L'esport ens fa més grans. l’esport és un magnífic vehicle per a l’enriquiment personal i la transmissió de valors. L’esport ens fa únics i neix en nosaltres des de ben aviat, en el jocs infantils, en les activitats físiques d’aprenentatge i de motricitat i de socialització.


L’esport creua fronteres i ajuda a la cohesió social i a la lluita contra l’exclusió, doncs mitjançant la pràctica d’activitat física aprenem el sentit de l’esforç personal i l’esperit de superació per assolir reptes, així com saber guanyar i acceptar les derrotes, la companyonia o cedir protagonisme en favor del grup.

Per tot això, l’activitat esportiva esdevé imprescindible en la formació de l’individu des de ben aviat, i l’ensenyament de l’esport i dels seus valors han d’estar estretament vinculats als plans de formació del col·lectiu d’infants i adolescents de qualsevol comunitat.

Així és que el Consell de l’Esport Municipal de Montmeló, que agrupa i és la veu de totes les entitats d'aquest àmbit en el nostre municipi, va decidir realitzar aquesta Festa de l'Esport amb l'objectiu de reconèixer els mèrits d'infants, joves i adults de l'any 2014.

Tot plegat, pensat per a què els i les nostres esportistes creixin millor a nivell individual i a nivell d'equip però també perquè puguin construir una societat cada vegada millor per a Montmeló.

 Data de modificació: 29/01/2015 19:22:46