Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:41  |  16/10/2018

Data i hora oficial

El temps

El monoplaça de l’Scuderia Toro Rosso, amb el dorsal de Carlos Sainz, protagonista de l’estand del Circuit a Fitur

  • Visita al Circuit de Felip Puig i Marian Muro

    Visita al Circuit de Felip Puig i Marian Muro

28/1/2015

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El conseller d’Empresa i Ocupació, Hble. Sr. Felip Puig, i la directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Sra. Marian Muro, han visitat l’estand del Circuit amb motiu de la inauguració de la Fira Internacional de Turisme a Madrid.
    
El monoplaça de l’Scuderia Toro Rosso, equip amb el que debutarà enguany a la Formula 1® el pilot espanyol Carlos Sainz, serà el protagonista de l’estand del Circuit de Barcelona-Catalunya a Fitur, la Fira Internacional de Turisme (28 de gener-1 de febrer) a Madrid. El showcar de l’Scuderia Toro Rosso de la temporada 2014, el STR9, lluirà per a l’ocasió el 55, número escollit per Carlos Sainz per a competir a la màxima categoria automobilística.

Per a Salvador Servià, director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, “la participació de pilots de casa a la Formula 1® com és el cas de Fernando Alonso, amb dos títols mundials i en l’any del seu retorn a McLaren, i el debut d’un segon pilot espanyol com el Carlos Sainz, amb talent i projecció de futur, animaran l’afluència d’espectadors nacionals al Gran Premi de Formula 1® el 10 de maig i als entrenaments de pretemporada de finals de febrer”.

En aquesta primera jornada d’inauguració de Fitur, el conseller d’Empresa i Ocupació, Hble. Sr. Felip Puig; i la directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Sra. Marian Muro, han visitat l’estand del Circuit de Barcelona-Catalunya.

Fins l’1 de febrer, promoció de l’activitat esportiva del Circuit a Fitur
El Circuit de Barcelona-Catalunya estarà present a Fitur –Pavelló 7, estand 7B02– promocionant l’activitat esportiva de la instal·lació, com el FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2015 (8, 9 i 10 de maig) i el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ (12, 13 i 14 de juny), a més de l’oferta de productes del Circuit com les activitats d’incentius per empreses i el GT Driving Experience.

Els dies 28, 29 i 30 de gener, l’accés estarà restringit als professionals del sector, mentre que dissabte i diumenge, 31 de gener i 1 de febrer, el públic general podrà visitar el Circuit de Barcelona-Catalunya a Fitur.

Més informació sobre la fira i accessos a: http://www.ifema.es/fitur_01/Data de modificació: 29/01/2015 14:21:43