Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:59  |  24/09/2018

Data i hora oficial

El temps

Els "Pensaments secrets" d'Àlex Casanovas i Mercè Pons es confessen a la Sala Polivalent

18/1/2015

Àlex Casanovas i Mercè Pons són els dos actors que donen vida al muntatge, senzill i polit, dirigit pel gran Lluís Soler amb un gust exquisit, cal dir. L'obra original, titulada Thinks... ,la firma David Lodge, un escriptor anglès que destaca en el gènere de l'humor, i en aquest cas traduïda pel conegut Llorenç Rafecas, tot un expert en teatre de referències científiques a casa nostra. Una obra sense pretencions, ben arrodonida, capaç de captar, per un motiu o altre, al públic més elitista i al més planer.

 

Dos professors universitaris, una vídua catòlica de lletres i un científic faldiller, reflexionen sobre la física i la química de les emocions i els sentiments. Discuteixen, investiguen... i s'emboliquen apassionadament. I aquí és on els personatges es retraten amb els seus actes i les postures es radicalitzen, sota l'atenta mirada d'un espectador que és testimoni dels pensaments més secrets de cadascun, gràcies al recurs de les veus en off. Ella els escriu amb delicadesa i detall, ell els enregistra sense embuts. I aquí es fa la màgia. Sense voler-ho, el públic es veu incapaç de desconnectar de cap dels dos fils argumentals que l'obra entrellaça: d'una banda, la discusió intel·lectual entre raó i passió, ciències i lletres, o cap i cor; de l'altra, el vincle que es teixeix entre els dos únics personatges i el retrat perfectament estereotipat però feliçment ben tramat de cadascuna de les dues personalitats, obertes o tancades, evolucionistes o immòbils. Tot plegat una ocasió per fer pensar, i molt, sobre les relacions humanes i els sentiments sense adorns.

 

Un espectacle molt recomanable que fa pensar i sentir, i convida, i molt, a anar al teatre. No heu volgut descobrir mai cap pensament secret? Us interessa veure cara a cara les dues corrents del pensament universal, i també les d'una relació? Doncs no us deixeu perdre aquest bombó, que serà a la Sala Polivalent de Montmeló, el proper dissabte 24 de gener de 2015.

 

 

Entrada 12 €. Carnet Jove 9 €. Jubilats i menors 6 €

 

Reserva tel: 93 572 00 00 (ext.100) i 93 572 02 99
Reserva online: www.4tickets.es/montmelo


Entitat


Data de modificació: 22/01/2015 13:08:14