Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:48  |  24/09/2018

Data i hora oficial

El temps

Un Nadal ple d'activitats musicals

  • Concert de Nadal de l'Escola Municipal de Música

    Concert de Nadal de l'Escola Municipal de Música

  • Concert de Nadal de l'Escola Municipal de Música

    Concert de Nadal de l'Escola Municipal de Música

28/12/2014

 

Des que el dia 12 de desembre va donar començament la Fira de nadal, hi ha hagut tot un seguit d'activitats al voltant de les festes de Nadal. Entre elles, destacar els quatre concerts nadalencs entre els dies 19 i 21 de desembre.

El primer d'ells va ser el que va efectuar el grup de sensibilizción i de preinstrumento de l'Escola de Música. Va ser un "viatge de Nadal" ple d'emocions. L'Escola de Música complet el seu periple de concerts el 21 de desembre amb els grups d'instruments i la Coral de l'Escola. Tots dos concerts van fer que la Sala de la Concòrdia s'omplís.

Dissabte 20 de desembre, la Coral de Montmeló i la Coral Renaixença de Santa Perpètua van realitzar el seu concert nadalenc a l'església de Sant Maria. El repertori va estar ple de clàssics nadalencs, primer per separat i després conjuntament ambdues corals.

Per acabar els concerts de Nadal d'aquest any, la Coral de la Gent Gran de Montmeló, van realitzar el seu concert de nadales populars el 21 a la tarda-nit el la sala de la Concòrdia.Data de modificació: 01/01/2015 19:49:50