Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:09  |  13/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Adequació de la pista poliesportiva de l'Escola Pau Casals

  • Pista poliesportiva de l'escola Pau Casals

    Pista poliesportiva de l'escola Pau Casals

22/12/2014

Donat l'ús intensiu de la pista coberta de l'escola Pau Casals per a activitats esportives del propi centre i de les entitats esportives del municipi, l'Ajuntament ha previst el tancament perimetral de la instal·lació i la col·locació d'un nou paviment esportiu per millorar-ne les condicions d'ús de la instal·lació.

 

Els Serveis tècnics municipals han redactat l'avantprojecte i els plecs de condicions tècniques i administratives per a la contractació de les obres que, finalment, han estat adjudicades a l'empresa Blocotelha. El projecte recull el tancament de l'espai amb panells de xapa metàl·lica i la col·locació d'aïllament i doble xapa a la coberta, per millorar-ne les condicions d'aïllament tèrmic.

 

Al mateix temps es construirà una marquesina que unirà el porxo de l'escola i la pista, amb l'objectiu que els alumnes es puguin desplaçar a cobert en cas de pluja. Les obres s'iniciaran aquest mes de desembre i es preveu la finalització en 45 dies. El cost total de l'actuació és de 285.000 €.Data de modificació: 26/12/2014 12:33:35