Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:08  |  21/05/2019

Data i hora oficial

El temps

La literatura, transmissora de valors, coneixements i emocions a la Biblioteca Municipal

  • Blanca Busquets a la biblioteca municipal

    Blanca Busquets a la biblioteca municipal

  • Xerrada entre B. Busquets i el club de lectura de la Biblioteca La Grua

    Xerrada entre B. Busquets i el club de lectura de la Biblioteca La Grua

8/12/2014

Dintre de les jornades literàries que cada divendres de final de més apropen lectors i autors, el passat 28 de novembre l’escriptora i periodista Blanca Busquets ens va parlar del seu llibre “La nevada del cucut”. Va parlar de la seva producció literària, com crea cadascunes de les seves històries i com li dona vida als seus personatges. Aquest acte, forma part del Club de Lectura que des del 2001 va engegar la biblioteca i que cada divendres a final de mes aplega al voltant de vint persones que es deixen emportar per la passió de la lectura.

 

D’altra banda, dintre de les activitats que la biblioteca organitza per fomentar el coneixement dels autors locals, el passat dijous 4 de desembre, Maria Rosa Escudé va presentar la seva novel·la Celia y el diario de Carol. Novel·la de tall rosa amb una estructura en costant reflexió. L’acte va estar moderat pel periodista local Santamaria Paredes.

 

Per últim, recordar que la biblioteca municipal La Grua ha sigut escollida entre 10 biblioteques de Catalunya per a realitzar l’activitat “Avui també és Sant Joan”, que fomenta la reflexió sobre els valors universals a través de la conversa d’una psicòloga amb l’autor d’un dels llibres guanyadors del premi BBVA Sant Joan de literatura catalana. En aquesta ocasió, els protagonistes seran l’escriptor de novel·la negra, Andreu Martí (premi 2011) i la psicòloga Núria Vendrell. Aquesta xerrada tindrà lloc el proper divendres 12 de desembre.Data de modificació: 11/12/2014 18:27:33