Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:40  |  21/11/2018

Data i hora oficial

El temps

La Policia Local de Montmeló prestarà servei al municipi de Martorelles

  • Policia Local de Montmeló

    Policia Local de Montmeló

27/11/2014

Els municipis de Montmeló i Martorelles han aprovat la signatura d'un conveni per tal que la Policia Local de Montmeló presti el servei de policia en el municipi de Martorelles, un cop rebuda l'autorització de la Conselleria d'Interior de la Generalitat de Catalunya, de data 21 de maig de 2014.

 

Actualment Martorelles disposa d'un cos de vigilants que després de la signatura del conveni es mantindrà prestant serveis d'acord amb la seves funcions.

 

El conveni de col·laboració entre Montmeló i Martorelles preveu la prestació del servei de policia 24 hores al dia amb dos efectius per torn. Això suposa la necessitat de contractar vuit nous agents per a la Policia Local de Montmeló.

 

La prestació del servei de policia a Martorelles no compromet l'eficàcia en la prestació del servei de policia a Montmeló, en tant que, es mantenen el mateix nombre d'agents actuals i s'incrementen per la prestació del servei a Martorelles.

 

L'ajuntament de Martorelles es farà càrrec, mitjançant aquest conveni, dels costos salarials d'aquests vuit agents i d'una part proporcional dels comandaments que requereix aquesta policia.

 

El conveni estableix un cost fix de 35.847 € mensuals que l'Ajuntament de Martorelles haurà d'abonar a l'Ajuntament de Montmeló i un import variable relatiu a la uniformitat, pràctiques de tir, hores extraordinàries, etcètera, que requereixi el servei.

 

El conveni es signa per un període de 6 mesos preveient la convocatòria d'Eleccions Municipals el proper 24 de maig i tot i que la voluntat d'ambdós municipis és de continuïtat, la decisió correspondrà als propers governs municipals.

 

Aquesta col·laboració en la prestació del servei de policia obre la via de col·laboració en altres matèries com educació i formació ocupacional.


Entitat

Data de modificació: 27/11/2014 14:10:16