Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:53  |  14/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Blanca Busquets parlarà del seu llibre "La nevada del cucut" a la Biblioteca

24/11/2014

L'autora i periodista Blanca Busquets, realitzarà una tertúlia amb Club de Lectura de la Biblioteca Municipal la Grua. Sota el títol Lletres en viu, Blanca Busquets parlarà i desgranarà els secrets del seu llibre "La nevada del cucut".

 

 

Blanca Busquets i Oliu (Barcelona, 1961). Escriptora i periodista.

 

La lletra escrita ha marcat la seva vida. Als dotze anys va escriure el seu primer conte i, des d'aleshores escriure es va convertir en l'eix central de la seva vida. Ha publicat diverses novel·les: Presó de neu (Proa, 2003); i, amb l’editorial Rosa dels Vents, El jersei (2006), Tren a Puigcerdà (2007),Vés a saber on és el cel (2009), La nevada del cucut (2010. Guardonada amb el Premi Llibreter 2011), La casa del silenci (2013), i Paraules a mitges (2014). La seva obra ha estat traduïda al castellà, l’italià, l’alemany, el rus i el noruec.

 

Com a periodista treballa des del 1986 a les emissores de Catalunya Ràdio. Hi ha realitzat diversos programes com El Club de la bona Lletra i Lletres d'Or. També ha treballat de redactora a Televisió de Catalunya durant set anys. I escriu articles per al Nació Digital i l'Osona.com

 

 

La nevada del cucut

 

Una dona que va viure fa cent anys escriu d’amagat a la llum d’una espelma en un lloc perdut de Catalunya, en un poble en mig de les muntanyes. La seva passió pels llibres, inusual pel seu temps i el seu entorn, s’assembla molt a la d’una altra dona del segle XXI que tampoc pot viure sense escriure.  Al llarg de la novel·la, el lector va entrant a poc a poc en la vida d’aquestes dues dones, en el seu dolor però també en les seves ganes de viure i, malgrat haver viscut en èpoques diferents, les capítols van teixint un fil invisible ple d’il·lusions, silencis i paraules.

 

+ info. www.blancabusquets.cat


Entitat


Data de modificació: 26/11/2014 16:13:36