Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:37  |  25/09/2018

Data i hora oficial

El temps

El Circuit es mobilitza per La Marató de TV3 amb les Voltes Solidàries i contribuirà a la recaptació de fons per les malalties del cor

  • Voltes Solidàries al Circuit

    Voltes Solidàries al Circuit

  • Voltes Solidàries al Circuit

    Voltes Solidàries al Circuit

14/11/2014

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El proper 14 de desembre, el Circuit de Barcelona-Catalunya es mobilitzarà per La Marató de TV3 celebrant per setè any consecutiu les Voltes Solidàries. Aquesta activitat contribuirà a la recaptació de fons pel desenvolupament de projectes de recerca biomèdica de les malalties del cor. Amb finalitats benèfiques, les Voltes Solidàries ofereixen l’oportunitat de completar dues voltes al traçat de 4.655 metres del Circuit de Barcelona-Catalunya amb vehicle propi, ja sigui moto o cotxe, a una velocitat mitjana de 50 km/h i guiats per un cotxe de seguretat.
Les Voltes Solidàries es podran realitzar en diferents franges horàries entre les 14:00 i les 17:15h, i davant l’alt interès que desperten entre el públic, es recomana comprar els tiquets amb antelació. El preu de la Volta Solidària és de 20 euros per vehicle, independentment de les persones que l’ocupin, un import que es destina íntegrament a La Marató de TV3. Aquells que desitgin realitzar una major aportació, també podran fer un donatiu físic al Circuit de Barcelona-Catalunya.
Tots els solidaris que s’acostin al Circuit el 14 de desembre també podran gaudir gratuïtament d’un recorregut per les instal·lacions visitant zones com la direcció de cursa, la sala de brífing, el pòdium, la sala de premsa...

La cursa dels 10kmRACC torna al Circuit
La jornada festiva i solidària al Circuit de Barcelona-Catalunya engegarà el 14 de desembre amb la quarta edició de la cursa dels 10kmRACC. La prova es subdivideix en tres categories: 10 km, 5 km i proves infantils d’entre 150m fins a 1 km per als menors de 14 anys.
La cursa de 10 km compta amb un incentiu extra per als runners que habitualment competeixen ja que està adscrita i és puntuable per a la lliga Championchip 2014 i, com a novetat d’enguany, el recorregut  incorpora l’entrada al pàdoc i un tram més llarg per fora del Circuit seguint la carretera de Granollers fins a arribar a la localitat de Montmeló.
Les inscripcions es poden formalitzar a www.10kmracc.cat. Els corredors estaran contribuint amb 2 euros que aniran destinats a La Marató de TV3 2014.

 


+ info i tiquets: www.circuitcat.com


Entitat


Data de modificació: 20/11/2014 10:39:02