Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:47  |  15/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Rècord al Circuit de Barcelona-Catalunya amb 5.800 motocicletes a la pista

  • Motorada per la independència

    Motorada per la independència

  • Motorada per la independència

    Motorada per la independència

20/10/2014

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- La concentració de motos ha omplert el traçat amb motiu de “La Motorada per la independència” i ha registrat una xifra mai assolida en la història del Circuit. El Circuit de Barcelona-Catalunya ha batut avui un rècord en la història de la instal·lació durant la celebració de “La Motorada per la independència”, aplegant un total de 5.800 motocicletes sobre el seu traçat, una xifra mai assolida des de la seva inauguració el 1991. La concentració multitudinària de motos està englobada dins la campanya “Ara és l’Hora”, organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural.
L’esdeveniment ha començat a primera hora del matí i durant més de dues hores les motos han anat ocupant la pista del Circuit. L’acte institucional ha comptat amb la intervenció de Salvador Servià, director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, que ha donat la benvinguda al traçat a les 5.800 motos congregades; del pilot de trial Jordi Tarrés; de Lluís Reyne, president de Motards Independentistes; i de Jaume Aragall, en representació de l’organització de la Motorada i l’Assemblea Nacional Catalana.
Les motocicletes participants a la concentració han prosseguit amb una marxa conjunta fins a la ciutat de Barcelona per assistir als actes de la campanya “Ara és l’Hora”.

 

Motorada

+ info: www.motorada.catData de modificació: 20/10/2014 14:42:50