Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:39  |  19/09/2018

Data i hora oficial

El temps

Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM) a Montmeló

  • Grup de suport emocional

    Grup de suport emocional

4/10/2014

El Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM) és un espai de relació, de suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. No és un curs de formació.
Els objectius del grup són evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l’estrès.
Les persones que hi participin s’han podran compartir la seva experiència de cuidadora amb les altres persones que es troben en la mateixa situació que ella al llar de les sessions. Es disposà de l’ajut d’un psicòleg i té una durada de 10 sessions d’una hora i mitja.

Aquest grup que l'àrea de Serveis Socials, amb el suport de la Diputació de Barcelona està creant, realitzarà la seva primera sessió el proper 24 d'octubre, dins de les activitats de la Setmana de la Gent Gran de Montmeló. Està obert a totes les persones intereseadas en compartir la seva experiència. Per participar s'han d'adreçar al departament de Serveis Socials i realitzar la inscripció prèvia.

 

+ info: www.diba.cat/benestarData de modificació: 09/10/2014 20:37:10