Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:59  |  20/03/2019

Data i hora oficial

El temps

Montmeló "practica l'esport solidari"

  • Esport solidari

    Esport solidari

8/10/2014

La pràctica esportiva a les comarques barcelonines fa un pas endavant en el terreny del compromís social gràcies al conveni que va signar la Diputació de Barcelona i la fundació Esport Solidari Internacional (ESI). Es tracta del projecte "Esport local solidari", que potencia la participació dels ens locals en accions de solidaritat, aprofitant els projectes d'ESI de recollida de material esportiu per a països en vies de desenvolupament.

La Diputació de Barcelona facilita la recollida i emmagatzematge de material esportiu fungible tant en  esdeveniments com mitjançant campanyes específiques i ESI, per la seva banda, proporcionarà el voluntariat necessari per dinamitzar-ne la difusió, assumirà les despeses derivades de la recollida del material esportiu, el seu tractament o reparació i el seu repartiment.

Sota el paraigües d'aquest conveni, l'Ajuntament de Montmeló ha posat en marxa la campanya "Practica esport solidari" que consisteix a recollir roba i complements esportius en bon estat, en els diferents clubs esportius de la localitat. La recollida va començar el passat 1 d'octubre a les diferents seus, locals socials i equipaments de les entitats esportives.
Per finalitzar la campanya, es portarà el contenidor solidari a la plaça de la Vila el proper 25 d'octubre, durant el transcurs del Mercat Solidari. Totes les opersonas que ho desitgin podran fer lliurament del seu material esportiu i col·laborar d'aquesta manera amb la Fundació Esport Solidari Internacional.

Informació relacionada


Data de modificació: 09/10/2014 20:07:57