Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:17  |  24/09/2018

Data i hora oficial

El temps

Anna Maria Tengo de Can Major nominada a Millor Cuiner 2014

  • Ana i Sarai, del restaurant Can Major de Montmeló

    Ana i Sarai, del restaurant Can Major de Montmeló

2/10/2014

Anna Maria Tengo del restaurant Can Major de Montmeló ha estat seleccionada al concurs Millor Cuiner de l'any 2014. Un jurat, format pel Consell Assessor del Fòrum Gastronòmic de Barcelona 2014 amb el suport de professionals de diferents àmbits gastronòmics (mitjans de comunicació, cuiners, etc.) ha fet la selecció dels cuiners.
Els cinc candidats són joves cuiners que representen la nova cuina catalana i que destaquen per la utilització de productes de proximitat, el respecte a la terra i la relació amb el productor. El premi Cuiner de l'Any vol reconèixer i donar a conèixer els professionals de la quina que s'esforcen a fer difusió d'aquests valors.
El premi arriba aquest any al seu 15è aniversari que s'estrena a Barcelona aquest 2014. Els cinc candidats que opten al guardó són Jordi Guillem (Lo Mam), Albert Oritz (Axol), Anna Maria Tengo (Can Major), Guillem Oliva (Monvinic) i Miquel Aldana (Tres Macarrons).
Amb la llista dels candidats hi ha un vídeo de presentació de cada aspirant on es mostra l'elaboració d'una de les seves receptes.
La votació es realitza a través d'una enquesta del diari La Vanguardia fins el 13 d'octubre. Podeu accedir a la votació fent clic aquí.Data de modificació: 09/10/2014 20:38:15