Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:08  |  16/08/2018

Data i hora oficial

El temps

1.300 alumnes d’enginyeria de tot el món competeixen al Formula Student Spain 2014 al Circuit

  • Formula Student Spain 2014

    Formula Student Spain 2014

  • Formula Student Spain 2014

    Formula Student Spain 2014

1/9/2014

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- Al voltant de 1.300 estudiants d’enginyeria de tot el món s'ha reunit del 27 al 31 d’agost al Circuit de Barcelona-Catalunya per participar al Formula Student Spain 2014, campionat que se celebra per cinquè any consecutiu al traçat català. Els 51 equips inscrits (17 més que l’edició anterior) procedeixen d’Alemanya (24), Espanya (2 catalans i 10 de la resta de l’Estat), Itàlia (3), Bèlgica (2), Regne Unit (2), Suïssa, Polònia, Romania, Estats Units, Índia, Rússia, Països Baixos i Finlàndia, i mostrat els prototips dels seus vehicles monoplaça davant d’un jurat internacional d’experts de l’automoció.

Durant els cinc dies del campionat, els equips hanestat avaluats en diferents proves teòriques i pràctiques. Així, els estudiants han demostrat els seus coneixements i habilitats de gestió, la seva destresa per a la construcció d’un cotxe, com presenten un pla de màrqueting o la seva viabilitat econòmica.

En els tres primers dies, els enginyers participants han defensat els seus projectes en les proves teòriques. Els pilots han entrat a la pista del Circuit de Barcelona-Catalunya per demostrar la seva habilitat conduint els seus monoplaces a les proves d’acceleració, de comportament de corba (skipad) i de resistència (endurance). Aquesta última, és la prova més emocionant del Formula Student Spain, ja que els vehicles van provar la seva durabilitat corrent simultàniament en grups de fins a tres.

El campionat, organitzat per la Societat de Tècnics d’Automoció (STA), es converteix en un laboratori de possibles solucions tecnològiques en el sector de l’automoció i una porta laboral als estudiants que hagin finalitzat la carrera. A les proves del Formula Student Spain, obertes al públic general durant el cap de setmana, va assistir, com és habitual en les últimes edicions, l'alcalde de Montmelo, Antoni Guil, que va poder comprovar, juntament amb els organitzadors de l'esdeveniment, les habilitats técniques i el nivell d'enginyeria, dels participants.

 

Més informació: www.formulastudent.esData de modificació: 04/09/2014 16:11:54