Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:46  |  18/11/2018

Data i hora oficial

El temps

Vallés Visió continua la ronda de documentals sobre la història dels pobles del Baix Vallès

  • Montornès Nord

    Montornès Nord

30/8/2014

El pròxim dissabte 6 de setembre a les 21.30h, recuperem dos documentals sobre un altre municipi que forma el Consorci Teledigital Mollet, aquest cop es tracta de Montornès NordPintant 50 anys de barri a ulls d’infants i joves Montornès Nord Especial 50 anys d’història Montornès Nord.

El primer d’aquests dos documentals, està produït per Cristina Mora i Núria Piera de Fora de Quadre i amb la col·laboració de la Fundació La Roda. L’objectiu d’aquest documental participatiu és mostrar com els joves del Centre Juvenil Satèl·lit de Montornès Nord van pintar un mural al mercat municipal per commemorar els 50è aniversari d’aquest barri. Aquest documental ha permès que els joves que hi han participat, hagin pogut fer de càmeres, de directors, i fins i tot de periodistes entrevistant als veïns i veïnes, entre d’altres. A més, aquest reportatge els ha ajudat a conèixer més a fons el barri on hi viuen.

Especial 50 anys d’història Montornès Nord és el segon documental que Vallès Visió emetrà durant aquest cap de setmana. Es tracta d’un reportatge que recull diferents imatges del barri de Montornès Nord, creant així un record entre els veïns i veïnes de tota la vida, a la vegada que dona la benvinguda a aquells que hi viuen des de fa poc temps. Aquesta exposició està formada per imatges de diferents edificis, com per exemple: l’escola, l'antic dispensari, l’escola de llauna, el quiosc, l’església, la mascota de l'esplai Montañeros, les revetlles de Sant Joan, etc, així com les persones que, al llarg de la història, li han donat i li donen vida a la barriada (el doctor Chavarria, la Sra Paca, els nouvinguts dels 60 i 70, la nova immigració).Data de modificació: 04/09/2014 15:49:20