Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:25  |  16/10/2018

Data i hora oficial

El temps

El Cadet-A de la PBMontmeló, s'adjudica el I Torneig de Futbol Sala Femení

  • I Torneig de Futbol Sala Femení

    I Torneig de Futbol Sala Femení

  • I Torneig de Futbol Sala Femení

    I Torneig de Futbol Sala Femení

  • I Torneig de Futbol Sala Femení

    I Torneig de Futbol Sala Femení

26/7/2014

Els dies 17 i 18 de juliol de 2014 s'ha celebrat a Montmeló el primer torneig de futbol sala femení, organitzat per la Penya Blaugrana Montmeló (PBM). Cinc equips han disputat aquesta primera edició, tres d'ells compostos majoritàriament per jugadores dels equips base i cadet de la PBM, i els altres dos restants, un de noies de Montornés i l'altre compost per jugadores del CF Montmeló UE i jugadores de la comarca.
Tots els equips s'enfrontaven entre ells, per passar a una segona fase en què es disputaven semifinals i finals. El nivell de joc ha tingut alts i baixos durant els diferents partits disputats, però com ja s'ha vist des del principi, els dos equips més forts, el Cadet-A de la PBM i el CF Montmeló UE, han arribat a la final amb un nivell molt parell . El partit final ha estat marcat per la bona defensa de les noies del la PBM i pel cansament físic de les del CF Montmeló. Al final, un gol de contraatac ha decantat el triomf per a l'equip de la PBMontmeló.
Aquest primer torneig de futbol sala femení promet molta rivalitat per a properes edicions i demostra, un cop més, l'alt nivell i la gran participació de dones en l'esport del futbol, a la nostra localitat.Data de modificació: 29/07/2014 14:57:27