Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:27  |  15/08/2018

Data i hora oficial

El temps

El programa d'arranjament d'habitatges ha estat guardonat en els Premis Fundación Pilares

  • Programa d'Arranjaments

    Programa d'Arranjaments

27/6/2014

Més de 1.900 persones s’han beneficiat del programa d’arranjament d’habitatges durant el 2012 i 2013

 

El programa d'arranjament d'habitatges per a les persones grans de la demarcació de Barcelona ha estat guardonat en el marc dels primers Premis bianuals de la Fundación Pilares para la autonomía personal.

 

El premi és un reconeixement, com a millor Bona Pràctica d'atenció integral centrada en la persona, en el marc de la Xarxa de Bones Pràctiques Model i Ambient. Aquesta xarxa, creada l'any 2012 per la Fundación Pilares, vol recopilar, sistematitzar i difondre experiències innovadores, relacionades amb l'envelliment, la diversitat funcional o la dependència, i coherents amb el Model d'Atenció Integral Centrat en la Persona (AICP).

 

Enguany, el programa d'arranjament d'habitatges de les persones grans ha estat seleccionat, per unanimitat, com a millor Bona Pràctica en la categoria de disseny i actuacions ambientals i arquitectòniques.

 

A Montmeló, aquest programa que impulsa la Diputació de Barcelona, va aconseguir en l'edició del 2013 sis arranjaments que van consistir en la realització de reformes bàsiques i la instal·lació d'ajudes tècniques en els habitatges de les persones grans que ho necessitaven. Les obres de millora, majoritàriament realitzades a la zona dels banys, van estar supervisades en tot moment pels tècnics de l'Ajuntament.