Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:18  |  11/12/2018

Data i hora oficial

El temps

La zona taronja d'aparcament per a residents és per a tots els vehicles que liquidin l'impost de circulació al municipi

  • Planta del nucli zoològic

    Planta del nucli zoològic

21/6/2014

Des de l'1 de juny, ha entrat en vigor la zona taronja d'aparcament per a residents. Aquest nou sistema que l'Ajuntament ha implantat a les rodalies a l'estació de Renfe, al barri del Piquet, concretament als carrers adjacents a la plaça de la Constitució (Cucurny), intenta resoldre la situació generada arran de la pdesaparición del aparcament gratuït que hi havia en aquesta part de l'antiga estació i l'ocupació que els usuaris del tren que arriben d'altres poblacions fan dels carrers més propers a la instal · lació.

 

A més de les zones blanques d'ús lliure, i les zones blaves amb rellotge de control horari com a la resta del municipi, s'ha afegit la zona taronja, un aparcament limitat de dilluns a divendres per a residents autoritzats de 8 ha 20 h. L'autorització serà mitjançant un adhesiu que caldrà recollir a les oficines de l'Ajuntament i serà per a tots els vehicles que liquidin l'impost de circulació al municipi.

 

El lliurament i control de l'adhesiu taronja la Realitza-Policia Municipal i la petició no comporta cap cost. Recordem que l'únic requisit per poder obtenir l'adhesiu és que el vehicle pagui l'impost de circulació a Montmeló, per a això recomanem que es personin amb e'l rebut de l'impost de l'any en curs.