Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:28  |  21/05/2019

Data i hora oficial

El temps

La Festa Major comença avui, 19 de juny, amb una donació de sang entre Melons i Creuats

  • Festa Major Montmeló 2014

    Festa Major Montmeló 2014

  • Codi QR

    Codi QR

19/6/2014

Tot i que el pregó oficial de la Festa Major de Montmeló comença aquest proper dijous 26 de juny, avui es realitza la primera prova de "colles". Com cada any, El banc de Sang, desplaça fins al Casal de la Gent Gran tots els seus mitjans, perquè la població de Montmeló realitzi una donació de sang. Cada persona dóna el seu vot per una de les dues colles rivals (melons oi creuats). Tot això, a partir de les 15 hores d'avui dijous.

 

Per seguir escalfant de cara a l'inici oficial de festes, aquest dissabte 21 es realitzarà una altra prova entre Melons i Creuats. Es tracta de la Gran Gimcana, una novetat que organitza l'Escola Esportiva, amb motiu del seu 25 aniversari. Es tracta d'una prova físia i d'agilitat que se celebrarà a partir de les 11 hores a la plaça del Mil·lenari.

 

Aquestes dues proves són un avançament a la resta de proves que es disputaran durant els dies de Festa Major. Per veure les diferents proves de colles, les novetats i la resta d'activitats de la festa d'enguany, podeu descarregar-vos el programa que adjuntem. Una altra alternativa, que ha realitzat l'empresa local Grafreak, consisteix a tenir el programa al mòbil, mitjançant una app que han creat. Podeu accedir a aquesta aplicació amb el lector de codi QR adjunt.

 

DESCARREGAR PROGRAMA DE FESTA MAJOR AQUI


Informació relacionada