Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

19:20  |  17/02/2019

Data i hora oficial

El temps

KISS Barcelona: Marc Márquez rep la visita d'estudiants de Montmeló

 • Els alumnes de Montmeló, amb Marc Marquez

  Els alumnes de Montmeló, amb Marc Marquez

 • Els alumnes de Montmeló, amb Marc Marquez

  Els alumnes de Montmeló, amb Marc Marquez

 • Els alumnes de Montmeló, amb Marc Marquez

  Els alumnes de Montmeló, amb Marc Marquez

 • Els alumnes de Montmeló, amb Àlex Marquez

  Els alumnes de Montmeló, amb Àlex Marquez

 • Els alumnes de Montmeló al podi

  Els alumnes de Montmeló al podi

17/6/2014

El Circuit de Barcelona-Catalunya s'ha sumat enguany a la iniciativa mediambiental KISS Barcelona (Keep it Shiny & Sustainable), en el marc del projecte KISS que promou la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) d'acord amb la seva política de gestió, que té com a objecte sensibilitzar a totes les parts implicades en el món del motociclisme per tal de reduir l'impacte ambiental produït durant l'esdeveniment esportiu, a través d'una adequada gestió mediambiental amb èmfasi en la gestió de residus produïts pel públic i l'organització.

 

El Circuit, que compta des del 2008 amb la certificació que manifesta que el sistema de gestió mediambiental del traçat reuneix els requisits de la norma ISO 14001-2004 i que va ser guardonat amb el "2012 FIM Environment Award", fa una aposta amb el KISS Barcelona per promoure la mobilitat sostenible i les bones pràctiques en la gestió de residus, entre altres accions responsables.

 

El KISS Barcelona ha dut a terme diverses accions de sensibilització mediambiental durant el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP ™, com les que es detallen a continuació:

 

Stand KISS Barcelona: situat darrere de la Tribuna N, és un punt d'educació ambiental en reciclatge on s'han realitzat activitats per tal de promoure la participació i la implicació dels espectadors en matèria mediambiental. Habieron concursos, sortejos, vídeos educatius, etc.

 

Promoure el desplaçament sostenible, recomanant l'ús de transport públic, com el tren o l'autobús. El Circuit aconsella optimitzar les places dels vehicles privats en cas de realitzar el desplaçament en moto o cotxe particular.

 

Borsa KISS Barcelona: s'han repartit entre el públic que assisteixi al Gran Premi, produïda en material orgànic.

 

Got reutilitzable: els punts de restauració RHA repartit un got reutilitzable que posa èmfasi en les 3R (reduir, reutilitzar, reciclar).

 

Concurs # KissBarcelona a Instagram: els espectadors que han etiquetat seves fotografies de temàtica mediambiental a la xarxa social Instagram amb el hashtag # KissBarcelona, ??han participat en el sorteig d'un passi de pàdoc per al guanyador i un acompanyant amb estada VIP al Hospitality de la FIM per al Gran Premi del 2015 al Circuit.

 

Visita d'estudiants al box de Marc Márquez:

La visita s'ha realitzat un cop finalitzada la jornada de test de MotoGP ™ al Circuit de Barcelona-Catalunya, el dilluns 16 de juny. Els estudiants, de 6è curs de primària de Sant Jordi i Pau Casals, han conegut personalment al guanyador del Gran Premi de Catalunya i li han fet entrega d'uns dibuixos de temàtica mediambiental que tenien al pilot com a protagonista. Els alumnes han finalitzat la visita realitzant un recorregut per alguns dels espais de les instal · lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya, com la sala de briefing, el podi, direcció de cursa, la sala de premsa i els vials de servei.

 

El projecte KISS Barcelona, s'ha desenvolupat amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i les empreses Ecoembes i Valoriza, així com també amb les consultories SBA i ISR.