Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:10  |  15/02/2019

Data i hora oficial

El temps

Última setmana per a inscriure’s a les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme

  • 24 Hores de Catalunya de Motociclisme

    24 Hores de Catalunya de Motociclisme

28/5/2014

La 20ª edició de la prova de resistència que organitza el Circuit de Barcelona-Catalunya se celebrarà del 4 al 6 de juliol.

        

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- Només queda una setmana per a que tots aquells equips que desitgin participar a la tradicional prova de resistència de motociclisme que organitza anualment el Circuit de Barcelona-Catalunya formalitzin la seva inscripció. El proper dimarts 3 de juny es tancarà el termini d’inscripcions per les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, que a falta de pocs dies per finalitzar compta amb un elevat número de formacions ja inscrites. La llista definitiva de participants es farà pública el 25 de juny.

 

Es poden inscriure els equips formats per 4 o 3 pilots, que hauran d’estar en possessió d’una llicència RFME, UEM o FIM anual o d’una sola prova. Les 24 Hores de Catalunya admeten en competició motocicletes de 4 temps englobades en les següents categories: Superstock 600, Superstock 1000, EWC (regides per la normativa tècnica FIM Endurance 2014) i Open Superbikes (regida per la normativa tècnica del Circuit de Barcelona-Catalunya). Per segon any consecutiu, Dunlop serà l’única marca de pneumàtics que proveirà la cursa de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme. L’extracte del reglament de la prova es pot consultar a www.circuitcat.com

 

20 anys de 24 Hores de Catalunya de Motociclisme

Aquesta serà la 20ª edició de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme que celebrarà ininterrompudament el Circuit de Barcelona-Catalunya, del 4 al 6 de juliol. La prova s’ha convertit en una de les més emblemàtiques del calendari del traçat català, que combina tot una sèrie d’elements que fan de la cursa un referent nacional en termes de resistència. En la passada edició de les 24 Hores, un total de 52 motos es van reptar a la pista del Circuit.

 

La cursa arrencarà sobre el traçat FIM de 4,727 km el dissabte 5 de juliol a les 15h, amb sortida en espiga, també coneguda com tipus “Le Mans”. L’entrada per assistir a les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme és gratuïta per a tots els aficionats, Abonats Socis i Oficials del Circuit de Barcelona-Catalunya.