Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:44  |  15/11/2018

Data i hora oficial

El temps

Continuen les inscripcions per als diferents cursos i activitats extraescolars

  • Inscripcions a cursos i activitats extraescolars

    Inscripcions a cursos i activitats extraescolars

26/5/2014

ESCOLA ESPORTIVA: avui dia 26, es tanquen les inscripcions al Casal esportiu Escolar. D'altra banda, l'Escola Esportiva, que va obrir inscripcions el passat 12 de maig, realitza les jornades de portes obertes aquesta setmana, entre els dies 26 i 29. Els pares interessats podran realitzar la inscripció al nou curs que començarà a l'octubre, a les mateixa sessions de proves de les jornades de portes obertes.

 

ESCOLA DE MÚSICA: Des del passat 19 i fins al dia 30 de maig, s'han obert les preinscripcions del nou curs 2014-2015 de l'Escola Municipal de Música de Montmeló. L'oferta és molt àmplia i variada. En la mateixa Escola de Música de la Plaça de la Quintana, podreu ampliar l'oferta formativa d'aquest any, així com informar-vos d'horaris, documentació, preus de matrícula, etc ...

 

CASAL D'ESTIU: properament recordem que s'obrirà la inscripció del Casal d'Estiu 2014 que aquest any, de nou, durarà 5 setmanes: del 23 de juny al 25 de juliol. Les inscripcions seran de 2 al 7 de juny.

 

NATACIÓ: també fer esment dels cursets de natació que es realitzaran a les piscines durant el mes de juliol. La inscripció serà de 3 al 5 de juny, al pavelló.

 

MINIMARATÓ: finalment, recordar que el proper diumenge 1 de juny, tindrà lloc a la Quintana la XXV Minimarató Escolar. Les inscripcions per aquesta prova es realitzen, com cada any, el mateix dia de la Mini, mitja hora abans de la sortida de cadascuna de les curses.