Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

05:15  |  22/04/2019

Data i hora oficial

El temps

Nous estacionaments a l'ambit d'influència de l'estació de RENFE

 • Plànol estacionaments àmbit d'influència Estació de RENFE(776 places)

  Plànol estacionaments àmbit d'influència Estació de RENFE(776 places)

 • Zona taronja

  Zona taronja

 • Zona blava

  Zona blava

17/5/2014

Per tal de resoldre la situació generada arrel de la posada en marxa de la nova estació de RENFE, la desaparició de l’aparcament gratuït que hi havia en aquesta banda de l’antiga estació i la ocupació que els usuaris del tren que ens arriben d’altres poblacions fan dels carrers més propers a la instal·lació, l'Ajuntament va mantenir reunions amb representants veïnals, presidents de comunitats de propietaris i comerciants, de la zona delimitada entre el soterrament de les vies fèrries i els rius, per tal de posar en comú una proposta d'aparcaments.

 

Un cop fet un estudi per part de la Policia Local dels moviments dels vehicles i de la ocupació dels carrers de la zona les 24 hores del dia, s'ha decidit fer tres diferents modalitats d'aparcament:

 • ZONA BLANCA, aparcament lliure,
 • ZONA BLAVA, de dilluns a divendres de 8 h a 13 h i de 15 h a 20 h, com a la resta del municipi. El rellotge de control horari es pot demanar a l'Ajuntament.
 • ZONA TARONJA, aparcament limitat de dilluns a divendres per a residents autoritzats de 8 h a 20 h. L'autorització serà mitjançant una enganxina que caldrà recollir a les oficines de l'Ajuntament i serà per a tots els vehicles que liquidin l'impost de circulació al municipi.

Aquest nou sistema d'aparcaments entrarà en funcionament a partir del dia 1 de juny. A partir del dia 26 de maig es podrà passar per la Policia Local a recollir l'enganxina identificativa de VEHICLE RESIDENT. Per recollir-la, caldrà presentar el document acreditatiu de l'impost de circulació o bé la documentació del vehicle.

 

Malgrat aquesta proposta l'Ajuntament continuarà exigint a RENFE, al gestor d’infraestructures Adif i a la Generalitat de Catalunya la realització d’una zona d’aparcament sobre la llosa del soterrament de l’alta velocitat, en el tram que va des de l’estació en direcció Barcelona.


Informació relacionada