Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

23:44  |  24/09/2018

Data i hora oficial

El temps

Torna "La Revolució Taronja" de mà de la Fórmula Campus

 • Fórmula Campus

  Fórmula Campus

6/5/2014

La Fórmula Campus tornarà a tenyir de taronja la zona d'acampada de la Torreta, el camp de futbol i les piscines.

 

Atresmedia, organitzadora de la Fórmula Campus, després de l'èxit obtingut l'any passat, ha tornat a organitzar aquest sistema "low cost" d'acampada + entrada + oci, perquè els assistents al Gran Premi de Fórmula 1, tinguin una oferta de qualitat, a preus més assequibles.

 

El pack de Fórmula Campus ofereix , tal com els organitzadors indiquen, la possibilitat de viure un Gran Premi a l'abast de tots i molt més divertit, amb allotjament en format acampada, igual que en grans festivals o reunions tecnològiques.

 

Acampada en un entorn únic i prop del circuit. A les instal·lacions del Centre Cultural La Torreta de Montmeló. El "Pack Fórmula Campus", inclou:

 • Entrades a àrea de pelouse per al Formula 1 Gran Premi d'Espanya Pirelli 2014 al Circuit de Barcelona-Catalunya (entrenaments i carrera) dijous, divendres, dissabte i Diumenge. (Les entrades s'hauran de recollir abans del Diumenge 11 de maig a les 9.00 h).
 • L'entrada inclou visita al Pit Lane el Dijous 8 de Maig. (Horari pendent de confirmar pel Circuit de Barcelona-Catalunya).
 • Allotjament en botiga iglú d'ús individual o compartit en les instal·lacions del Centre Cultural La Torreta de Montmeló des de dijous 8 fins al diumenge 11 de maig. Consulta al moment de comprar les teves entrades.
 • Tenda iglú de regal inclosa en el pack.

A més de l'oferta bàsica, Fórmula campus posa a l'abast dels campistes diverses activitats d'oci.

 • Red Bull posa a disposició dels campusers una carpa on divertir-se amb música i emular els seus ídols en un simulador. El gran circ de la Fórmula 1 arribarà a Espanya el proper 11 de maig i al Circuit de Montmeló s'ultimen els preparatius per acollir el major espectacle del món del motor. Un espectacle que els aficionats no viuran només a la pista, perquè la passió per la gasolina i les altes revolucions es respirarà des dels voltants. Els fidels del motor tindran la possibilitat de començar a viure el Gran Premi d'Espanya, la cinquena prova del Mundial, des de diversos dies abans. Tindran a la seva disposició un espai amb la millor música i, fins i tot, simuladors en els quals convertir-se en els seus ídols de la velocitat durant diversos minuts. I no només això. Els millors tindran premi: Als tres més ràpids els espera una sorpresa en una competició que se celebrarà a partir de la tarda del divendres 9 de maig.
 • Scalextric torna a estar present en Montmeló en aquesta edició de Fórmula Campus 2014. Enguany els campusers podran tornar a gaudir de les famoses taules de scalextric en què podran jugar com quan eren nens. En aquesta edició, es faran competicions diàries i es rrepartirán premis totes les jornades als diferents guanyadors. D'aquesta manera Scalextric torna a estar present en Fórmula campus ajudant-te a viure l'experiència de la Fórmula 1.

Oci Peugeot, la novetat d'aquest any

 

Peugeot patrocina Fórmula Campus i pensant en els campusers, ha organitzat 2 maneres molt originals de provar diversos vehicles de la seva gamma.

 • Trasllats al circuit: Fórmula Campus es troba a una distància aproximada del circuit de 3 km. Gràcies a Peugeot podràs conduir un Peugeot 2008 fins al circuit i portar fins a 3 amics amb tu. A més no hauràs de preocupar a aparcar, ja que en el vehicle viatjarà un conductor de l'organització que s'encarregarà del cotxe mentre vosaltres gaudiu dels entrenaments o la carrera. Disposarem de diversos Peugeot 2008 realitzant aquest itinerari, així que quan vulguis tornar només hauràs d'esperar que arribi un d'ells al punt on us deixo al circuit i conduir de tornada. El punt de sortida al recinte del Campus i el de tornada al circuit, estaran senyalitzats perquè els trobis fàcilment. A més estaran atesos per personal de l'organització de Fórmula Campus , que us explicarà el funcionament d'aquesta activitat. Aquesta activitat està pensada perquè puguis provar el Peugeot 2008 alhora que et trasllades còmodament al circuit o tornes d'ell i encara que estarà organitzat perquè molts de vosaltres pugueu gaudir, no es tracta d'un servei de transport públic com ara els autobusos que si el presten.
 • Circuit de proves Crossover Peugeot: al costat del recinte de Fórmula Campus disposarem d'un circuit per poder provar la gamma de vehicles més aventurers de Peugeot, els seus Crossover. Podràs provar les diferents prestacions dels Peugeot 4008, 3008 i 2008 sobre un divertit circuit de proves. Proves de pujada en rampa, adherència en diferents superfícies, proves de tracció, etc .

Aquestes activitats estaran oberta des del dijous 8 al diumenge 11 de maig.

 

+ info: www.formulacampus.com