Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:32  |  25/09/2018

Data i hora oficial

El temps

Barcelona s’apropa al Gran Premi amb el BCN Fan Fest

  • BCN Fan Fest

    BCN Fan Fest

6/5/2014

L’espai, de caràcter lúdic, estarà situat als Jardinets de Gràcia, del divendres 9 al diumenge 11 de maig.    

    

Barcelona tornarà a tenir per segon any consecutiu el BCN Fan Fest, un espai de caràcter lúdic que farà viure a la ciutat tot l’ambient del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2014. El village, que està pensat per a què els aficionats puguin gaudir d’experiències vinculades al món del motor al centre de la ciutat Comtal, ha estat impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i el Circuit de Barcelona-Catalunya amb la col·laboració del RACC.

 

El BCN Fan Fest estarà situat als Jardinets de Gràcia de Barcelona, divendres i dissabte de 10 a 20h i diumenge de 10 a 17h, i serà d’accés lliure per a tothom. Els aficionats podran posar a prova les seves habilitats per guanyar interessants premis, ja que tots aquells que s’acostin al village podran participar en proves de pit-stop i també podran intentar ser els més ràpids al volant d’un simulador d’F1®. Els participants que marquin el millor temps al simulador divendres i dissabte podran guanyar una entrada del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2014 per a gaudir al Circuit de Barcelona-Catalunya aquest mateix cap de setmana, i aquell participant que diumenge aconsegueixi al simulador el millor temps, s’endurà una entrada del Gran Premi de Formula 1® per a la temporada 2015.

 

Entrades disponibles a www.circuitcat.com

El Circuit de Barcelona-Catalunya celebrarà el cinquè Gran Premi del Mundial d’F1® del 9 a l’11 de maig, primer en disputar-se en territori europeu. Les entrades del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2014 es poden comprar on-line a www.circuitcat.com, a través d’una plataforma de venda disponible en nou idiomes: català, castellà, anglès, francès, portuguès, italià, alemany, holandès i rus.

 

També es poden adquirir presencialment al Circuit de Barcelona-Catalunya. Fins dimecres, a la Taquilla 1 de 9.00 a 18.00h, i de dijous a diumenge a les Taquilles 1, 2, 3, 4, 6 i 7. Dijous a partir de les 9.00h, divendres i dissabte a partir de les 8.00h i diumenge a partir de les 6.30h.