Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:00  |  19/01/2019

Data i hora oficial

El temps

XII Bicicletada popular per la llera del riu Besòs

  • XII Bicicletada popular per la llera del riu Besòs

    XII Bicicletada popular per la llera del riu Besòs

20/4/2014

La prova preveu un màxim de 1.500 ciclistes.

 

La pedalada tindrà lloc el 27 d’abril al matí. Per tercer any consecutiu, es manté el doble punt de sortida. A les 9:30 hores tindrà lloc la sortida situada al Congost, a la zona del Parc Firal de Granollers. A les 10, ho faran els de la sortida Mogent, a Montornès del Vallès. Els ciclistes que així ho desitgin també es podran incorporar al recorregut en el punt de trobada que s’habilitarà a Montcada i Reixac. En total, es recorreran uns 24 km de llera, fins a arribar al Parc Fluvial del Besòs, a Sant Adrià del Besòs.

 

La bicicletada és oberta a tothom i, degut a la baixa dificultat del recorregut, està especialment adreçada a un públic familiar. El nombre màxim de participants és de 1.500, i el període d’inscripció restarà obert fins que s’assoleixi aquesta xifra. L’objectiu d’aquesta bicicletada és fomentar la pràctica de l’esport en un espai natural atractiu i de qualitat, amb l’aigua com a protagonista, alhora que es dóna a conèixer el nostre entorn fluvial.

 

La prova compta amb el suport tècnic de la Federació Catalana de Ciclisme i la col•laboració de la Diputació de Barcelona i dels ajuntaments de Granollers, Martorelles, Montcada i Reixach, Montmeló, Montornès del Vallès, Sant Adrià de Besòs, Sant Fost de Campcentelles i Santa Coloma de Gramenet.