Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:27  |  20/10/2018

Data i hora oficial

El temps

Obert el període d’inscripcions per a la XII Bicicletada popular per la llera del riu Besòs

  • XII Bicicletada popular per la llera del riu Besòs

    XII Bicicletada popular per la llera del riu Besòs

5/4/2014

La prova, que tindrà lloc el pròxim 27 d’abril, preveu un màxim de 1.500 ciclistes

 

Les persones que vulguin participar en la XII Bicicletada popular per la llera del riu Besòs, organitzada pel Consorci per a la Defensa de la conca del riu Besòs, ja poden formalitzar la seva inscripció gratuïta mitjançant el web www.besos.cat.

 

La pedalada tindrà lloc el 27 d’abril al matí. Per tercer any consecutiu, es manté el doble punt de sortida. A les 9:30 hores tindrà lloc la sortida situada al Congost, a la zona del Parc Firal de Granollers. A les 10, ho faran els de la sortida Mogent, a Montornès del Vallès. Els ciclistes que així ho desitgin també es podran incorporar al recorregut en el punt de trobada que s’habilitarà a Montcada i Reixac. En total, es recorreran uns 24 km de llera, fins a arribar al Parc Fluvial del Besòs, a Sant Adrià del Besòs.

 

La bicicletada és oberta a tothom i, degut a la baixa dificultat del recorregut, està especialment adreçada a un públic familiar. El nombre màxim de participants és de 1.500, i el període d’inscripció restarà obert fins que s’assoleixi aquesta xifra. L’objectiu d’aquesta bicicletada és fomentar la pràctica de l’esport en un espai natural atractiu i de qualitat, amb l’aigua com a protagonista, alhora que es dóna a conèixer el nostre entorn fluvial.

 

La prova compta amb el suport tècnic de la Federació Catalana de Ciclisme i la col•laboració de la Diputació de Barcelona i dels ajuntaments de Granollers, Martorelles, Montcada i Reixach, Montmeló, Montornès del Vallès, Sant Adrià de Besòs, Sant Fost de Campcentelles i Santa Coloma de Gramenet.


Informació relacionada