Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:19  |  16/12/2018

Data i hora oficial

El temps

Presentada la 4a edició de l'Esperit de Montjuïc al Circuit de Barcelona-Catalunya

  • Presentacion Espiritu 2014

    Presentacion Espiritu 2014

27/3/2014

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha celebrat la presentació oficial de la 4a edició de l’Esperit de Montjuïc, on s’han donat a conèixer tots els detalls i novetats d’aquest esdeveniment de vehicles clàssics que tindrà lloc del 4 al 6 d’abril al traçat català. Vicenç Aguilera, president del Circuit de Barcelona-Catalunya; Jordi Serracanta, sponsor manager de Banco Madrid; Sebastià Salvadó, president del RACC; i Jesús Pozo, organitzador de l’Esperit de Montjuïc, han intervingut en l’acte de presentació.

 

Vicenç Aguilera ha fet memòria del passat recordant que enguany fa 50 anys que va debutar a Montjuïc com a control, un fet que va marcar la seva posterior trajectòria que li va permetre combinar professió i afició al món del motor. “Aquest esdeveniment al Circuit apropa aquest esperit a Catalunya, amb una llarga tradició fent curses, des de fa 114 anys, i és evident que tenim passió per l’automobilisme i el motociclisme esportiu. Una activitat com l’Esperit de Montjuïc reforça un concepte quasi únic al món: que a una ciutat com Barcelona s’ha fet la F1 a Pedralbes, a Montjuïc i al Circuit, i sempre relatiu a Barcelona. És una qualitat única a nivell mundial, exclusiva en un territori on estimem l’esport del motor. [...] També volem felicitar al Jesús Pozo per aquesta iniciativa, el que sens dubte serà un esdeveniment molt interessant”, ha declarat el president del Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

Sebastià Salvadó ha fet una reflexió de l’època daurada del motor a Montjuïc i s’ha mostrat “molt content d’estar al Circuit celebrant una memòria. Montjuïc per nosaltres fa referència a molts sentiments. Quan somiem, somiem en Montjuïc. [...] Afortunadament les circumstàncies ens van portar a fer aquest circuit, que recupera la capacitat de poder oferir espectacles d’aquest tipus, com ho fa l’Esperit de Montjuïc”.

 

Jesús Pozo ha explicat l’interessant activitat de pista, amb curses de F1 històrics, Grup C, Sport Prototips, Pre-66, el Trofeu Javier del Arco i les ECOsèries. “Veure aquests cotxes en acció és el que tothom gaudeix. El més maco és veure’ls, sentir-los, olorar-los, i és per això que fem l’Esperit de Montjuïc. I us puc assegurar que aquest any hem millorat l’espectacle de la pista”, ha comunicat Jesús Pozo. També ha destacat l’atractiu programa del pàdoc, amb la Targa Catalunya, concursos, exhibicions, música, desfilades, exhibició aèria d’avions clàssics, i un village amb atraccions, parades, tren de vapor i karts elèctrics, entre moltes altres activitats.

 

Entrades amb descompte de prevenda a www.circuitcat.com

Les entrades per a l’Esperit de Montjuïc (4-6 d’abril) es poden comprar anticipadament al web del Circuit (www.circuitcat.com), amb descompte de prevenda fins el dia 3 d’abril. Els preus són de 15€ divendres, 20€ dissabte i 20€ diumenge, amb la possibilitat d'un abonament pels 3 dies de 50€. Aquells que desitgin venir en família, poden comprar el pack familiar (per 2 adults i 2 nens fins a 16 anys), que té un preu de 45€.