Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:19  |  15/08/2018

Data i hora oficial

El temps

El Circuit de Barcelona-Catalunya rep el reconeixement com a organització amb valors fem.talent

  • Fem talent

    Fem talent

25/3/2014

fem.talent és una iniciativa que promou la igualtat d'oportunitats entre homes i dones i la gestió del talent femení.

 

El Circuit de Barcelona-Catalunya va rebre divendres passat el reconeixement com a organització amb valors fem.talent, que distingeix aquelles empreses que són sensibles a introduir en els seus sistemes de treball fórmules per millorar la qualitat de vida dels seus col•laboradors sense diferències de gènere.

 

El reconeixement al Circuit de Barcelona-Catalunya va tenir lloc en el fem.talent Fòrum 2014, una jornada destinada a aprofundir en la formació, promoció i tracte que rep actualment el talent femení. fem.talent és una iniciativa innovadora de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) que té per objectiu aconseguir viure en una societat de persones de plena igualtat, sense diferències de gènere.

 

El Circuit de Barcelona-Catalunya sempre ha cregut en la igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral i ha promogut la formació i el desenvolupament professional dels seus treballadors independentment del seu gènere. En un món tradicionalment masculí com és l’esport de motor, el Circuit de Barcelona-Catalunya té un 60% de dones en la seva plantilla, amb una edat mitjana de 39 anys. La igualtat s’aplica en tots els nivells de l’organigrama del Circuit, impulsant l’accés de les dones a l’equip directiu per tal de potenciar el talent femení. Actualment, de les 9 àrees executives en què està estructurat el Circuit de Barcelona-Catalunya, 8 estan dirigides per dones.