Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:07  |  16/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Vallès Visió festeja els seus 4 anys de vida a la Sala Polivalent de Montmeló

  • Sala Polivalent

    Sala Polivalent

27/3/2014

La Sala Polivalent de Montmeló acull aquest divendres, 28 de març, la gala de lliurament dels Premis Vallès Visió, tot coincidint amb la celebració el 25 de març, de l’aniversari de la posada en marxa d’aquest canal. Igual que en anteriors edicions, aquests premis tenen com a finalitat distingir a aquelles persones o entitats que han destacat al darrer any per la tasca realitzada, per la seva trajectòria o bé per portar el nom dels municipis baixvallesans més enllà de les nostres fronteres. En total, seran 6 premis que es repartiran entre les persones o entitats dels 6 municipis que conformen el Consorci Teledigital Mollet.

L’acte de celebració dels Premis Vallès Visió comptarà amb la presència dels alcaldes dels municipis del Consorci, de representants polítics, membres del Consell Consultiu i Assessor del CTM i de les entitats que hi participen i com no, de les persones o entitats premiades.

A banda del lliurament de premis, durant la celebració es podran veure les actuacions del Cor de Gòspel de Montmeló, exhibicions de l’Escola de Dansa Antonio i Fuensanta, interpretacions musicals dels alumnes de l’Escola de Música de Montmeló, Argot Teatre i la màgia de Killing Mag. A la gala també podrem repassar aquests 4 anys d’història de Vallès Visió. El lliurament de la quarta edició dels Premis Vallès Visió es podrà veure per la televisió del Baix Vallès dissabte, 29 de març, a partir de les 19.30 hores i també a la pàgina web www.vallesvisio.cat