Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:05  |  18/03/2019

Data i hora oficial

El temps

Els Alcaldes de la C-17 presenten propostes als agents socials i econòmics del territori

  • Alcaldes i representants municipals del corredor de la C-17

    Alcaldes i representants municipals del corredor de la C-17

21/3/2014

Aquest dijous 20 de març s’ha celebrat la segona jornada tècnica de l’eix de la C-17. Els grups de treball i les ponències presentades s’emmarquen en els quatre àmbits que els Alcaldes de la C-17 van prioritzar fa dos mesos a Ripoll:

  • Infraestructures. Desdoblament de la línia de Rodalies R3 i millores a la C-17.
  • Promoció industrial. Posar en comú accions de diversos municipis per captar major inversió en el territori i ampliar les relacions entre l’empresa i l’administració.
  • Formació professional. Posar en valor el paper de la Universitat de Vic i les experiències en Formació Professional.
  • Promoció turística. Identificar el potencial de les atractivitats de les ciutats i la capacitat del conjunt del territori de generar oferta turística

Els Alcaldes de la C-17 continuen treballant en aquestes prioritats i ho han fet acompanyats d’agents socials i econòmics del territori, amb qui han compartit estratègies. A partir de les conclusions sorgides, els Alcaldes de la C-17 convocaran, abans de l’estiu, una reunió de treball amb empresaris del territori i obriran la participació a tots els ajuntaments de la C-17 per buscar més complicitats i sumar sinèrgies d’actuació al voltant dels objectius comuns de millora i potencialitat d’aquest eix.

 

Trobada amb conselleries i diputacions

L’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, ha explicat les noves accions que es desenvoluparan i ha parlat en nom dels Alcaldes de la C-17, com “una aliança territorial que busca un país equilibrat.” Mayoral ha afegit que “cal buscar la complicitat de les administracions i per això explicarem el nostre projecte a les conselleries de Territori i Sostenibilitat, d’Economia i Ocupació, d’Universitats i a les diputacions.”

 

A la tardor a Puigcerdà es farà una nova trobada d’Alcaldes de la C-17

Alcaldes de la C-17: Mollet, Montmeló, Parets del Vallès, Lliçà de Vall, Lliçà d'Amunt, Canovelles, Granollers, Les Franqueses del Vallès, La Garriga, Vic, Manlleu, Torelló, Olot, Ripoll i Puigcerdà.