Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:29  |  11/12/2018

Data i hora oficial

El temps

JMT Ambiplan tornarà a equipar els espais d’Hospitalitat del Circuit en els Grans Premis

  • Exposició fotogràfica “A dues veus. Retrats de converses en català” a la Biblioteca La Grua de Montmeló

    Exposició fotogràfica “A dues veus. Retrats de converses en català” a la Biblioteca La Grua de Montmeló

15/3/2014

Oscar Fanlo, director general de JMT Ambiplan, i Salvador Servià, director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, han signat la renovació del conveni de col·laboració.


 

El Circuit de Barcelona-Catalunya i JMT Ambiplan, empresa de mobiliari i revestiments de terres, han renovat per segon any consecutiu el conveni de col·laboració iniciat la passada temporada, pel què JMT Ambiplan tornarà a ser el proveïdor preferent del Circuit en els Grans Premis.

 


Tal i com han acordat Oscar Fanlo, director general de JMT Ambiplan, i Salvador Servià, director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, els espais d’Hospitalitat de la instal·lació esportiva durant el FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2014 (9, 10 i 11 de maig) i el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ (13, 14 i 15 de juny) seran equipats per JMT Ambiplan. Aquestes àrees comprenen les zones Welcome, Suites Gold i Suites Platinium.

 


Sobre JMT Ambiplan

JMT Ambiplan és el major proveïdor de lloguer de mobiliari i revestiments de terres per a esdeveniments, fires, congressos i exposicions a Europa. El grup compta amb una plantilla de més de 350 empleats i seus en 8 països: Espanya, Bèlgica, França, Alemanya, Gran Bretanya, Polònia, Suïssa i Holanda. Líder en el mercat de proveïdors de mobiliari, moquetes, mobles de cuina i complements, el seu principal client és el sector dels esdeveniments, fires, congressos i exposicions. A Espanya disposa d’oficines a Madrid, Sevilla i Barcelona.