Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:27  |  14/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Nou curs de formació a mida

  • Cobega (Coca-cola)

    Cobega (Coca-cola)

13/3/2014

L'Ajuntament de Montmeló, seguint amb la voluntat d'aprofitar tots els recursos i les eines possibles per a afavorir la inserció laboral dels ciutadans del municipi, ha organitzat un nou curs de formació a mida que comença aquest divendres 14 de març, en aquest cas per a cobrir unes vacants concretes d'operari d'elaboració de xarops per a l'empresa Cobega. Des de fa mesos que s'estava treballant amb aquesta empresa en el disseny dels mòduls formatius del curs, així com en el perfil idoni dels alumnes que podien fer-lo, amb una acurada selecció des de la borsa de treball municipal i l'empresa.

 

El curs té la major part de continguts de química de laboratori, inclou pràctiques a l'empresa i té una durada de 125 hores. Havia de començar a finals de gener, però l'ERE que es va declarar en el grup d'empreses dels embotelladors de Coca-cola ho va interrompre, fins ara, que s'ha pogut reprendre i dur a terme la planificació prevista. Entre 15 i 20 alumnes podran començar el curs, i l'empresa s'ha compromès a contractar els que el superin satisfactòriament.

 

L'Ajuntament té previst també de demanar el suport de la Diputació de Barcelona per al cofinançament de les despeses d'aquest curs, doncs aquest tipus d'accions són també subvencionables per la Diputació.