Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:16  |  19/03/2019

Data i hora oficial

El temps

Últims dies amb descompte de prevenda en les entrades del Gran Premi d’Espanya d’F1

  • Circuit de Barcelona-Catalunya

    Circuit de Barcelona-Catalunya

25/2/2014

Fins el proper divendres 28 de febrer, 10% de descompte sobre el preu de les entrades.    

    

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- Els aficionats que vulguin assistir a la cinquena prova del Campionat del Món FIA de Formula 1®, al Circuit de Barcelona-Catalunya els dies 9, 10 i 11 de maig, disposen dels últims dies per comprar les entrades amb un 10% de descompte sobre el preu oficial.

 

En aquest darrer període de prevenda, que finalitza el proper divendres 28 de febrer, les entrades d’un dia es poden adquirir a partir de 49,5 euros (divendres, dissabte o diumenge a les Tribunes C, E i N), mentre que les entrades de tres dies estan disponibles per 117 euros a la Pelouse i a partir de 220,5 euros a tribuna, ja que la Tribuna J -la més econòmica- ja està exhaurida. Els abonaments de tres dies i l’entrada de diumenge també inclouen l’accés al Circuit el dijous amb motiu de la visita al pit-lane.

 

Descomptes addicionals

Com a novetat d’aquest any, les modalitats Juvenil i Sènior es beneficien d’un 50% de descompte sobre el preu de venda final. La tarifa Juvenil comprèn des dels 12 fins els 18 anys a la Pelouse i dels 6 als 18 anys a tribuna, mentre que la tarifa Sènior és aplicable a espectadors majors de 65 anys. Els nens menors de 12 anys tenen entrada gratuïta a la Pelouse i els menors de 6 anys a tribuna si no ocupen seient.

 

Altres descomptes aplicables als titulars del Carnet Jove (20% sobre qualsevol període), RACC Master (10% sobre qualsevol període i fins a quatre entrades per targeta) i RAKK 4U (20% sobre qualsevol període).

 

Promocions especials amb l’entrada

L’entrada del Gran Premi ofereix també un conjunt d’avantatges exclusius per a gaudir després de cada jornada. Aquestes promocions s’apliquen al Camp Nou Experience, La Roca Village Chic Outlet Shopping, la Basílica de la Sagrada Família, el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) i un tour de tapes per Barcelona. El detall i les condicions de cadascuna d’aquestes promocions es pot consultar a www.circuitcat.com

 

On comprar les entrades?

Les entrades es poden comprar on-line a www.circuitcat.com, a través d’una plataforma de venda disponible en nou idiomes: català, castellà, anglès, francès, portuguès, italià, alemany, holandès i rus.